Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona4343434333

od czadu kiedy ma kochankę nie ma sexu w domu czy to możliwe?

Polecane posty

Gość ona4343434333

facet mówi,że od 4lat nie bzyka żony, bo woli kochankę, Z tym że kochankę widuje raz w miesiącu. Ciekawa jestem, czy taki wariant jest możliwy bo coś myślę,że on ściemnia i stuka obie ale nie chce się przyznać bo wie ,że ta druga by go pogoniła. Pytam bo moja przyjaciółka jest tą drugą i wierzy temu dupkowi . Kiedy gadam,że to niemożliwe bo albo żona by zastrajkowała albo on by nie wyrobił to ona mi na to odpowiada" a jeśli mówi prawdę? ja jemu wierzę" i gadaj tu człowieku. Powiedzcie czy jej wariant jest wogóle prawdopodobny?

Gość cxcsdasd
ściemnia jej!

Gość woooooowww
czasem sie zastanawiam dlaczego tak wiele kobiet "opowada" o moim byłym facecie:):):) hahahaha facet nauczył mnie jednego: faceci to tchórze i oszuści:)

Gość ona4343434333
qrwa ! a czy jest jakiś sposób aby uwierzyła? wyślę ją na ten topik jutro w pracy, niech zobaczy,ze nie tylko ja tak twierdzę. Jeśli jest jakiś facet to niech też się wypowie

Gość Wrom
Może i woli kochankę ale żonę i tak bzyka aby niczego nie podejrzewała.

Gość ona4343434333
on mówi,że między nimi nic nie ma bo kiedy w końcu zona zapytała co się dzieje to wykręcił się nawałem pracy a potem że ciągle czuje się zmęczony i niby w końcu zona odpuściła- ale to on jej tak gada. A ja pytam czy to prawdopodobne. Czy zony mogą łyknąć taki kit i czy facet może mówić prawdę

Gość ona4343434333
tzn. prawdę w sensie tekst dla kochanki

Gość takse
a ja myślę,ze to jest prawdopodobne ale czy akurat w tym przypadku to trudno wyrokować:-)

Gość woooooowww
szcezre pisząc to niestety żony łykaja taki kit:(...niestety:( No ale jeśli 4 lata bez sexu to albo ona już poprostu przedojrzała albo ma kochanka i tyle:(

Gość ona4343434333
"przedojrzała "to znaczy jaka? że niby odpuściła czy stara?

Gość jacol-placol
stuka obie aż furczy

Gość woooooowww
przedojrzała - zmeczona, zapracowana, zniechęcona. kobieta ma to do siebie, ze potrafi żyć bez sexu - zastępuje sobie go innymi zajęciami bądź wlaśnie stara:)

Gość to jest możliwe
chociaż prawdopodobieńswto jest małe. Mój były mąż nie kochał się ze mną jeszcze dłużej.