Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaduskaa

pomocy!

Polecane posty

Gość kaduskaa

moj cykl trwa 28 dni .. jednak ostatnio przestawil mi się,miesiaczke dostałam 16/17( nie wiem dokladnie bo 16 mialam tylko jedna plamke krwi) i miesiaczka trwała normalnie 5 dni w dniach 22-24 kochałam sie ze swoim chlopakiem bez zabezpieczenia,czy mialam wtedy dni płodne?przejelam sie bo od wczoraj 2 razy zrobilo mi sie ciemno przed ocZAMI i prawie stracilam przytomnosc,stąd te pytania i myśli wiem ze powinnam obserwowac swoj organizm ale narazie nie daje on zadnych znakow oprocz wlasnie tego co mi sie przydarzylo nie wiem moze to prrzemeczenie... do tego przy owulacjii zawsze bolały mnie piersi a teraz kompletnie nic a nic .. eh nie wiem drogie panie jesli mozecie mi odpowiedziec albo pomoc dziekuje z góry

Gość milapani
Gdybys miala mozg poszlabys do lekarza,idiotko.

Gość kaduskaa
i z tego co widac to ty jestes chamska i beszczelna idiotka skoro nie masz ochoty to po h.... odpisywałas?

Gość yyhjhh
podstawowe pytanie: skonczyl w Tobie?

Gość yyhjhh
i drugie podstawowe pytanie: ile masz lat?

Gość kaduskaa
nie do konca powiedzmy ze wyjął na styk ale kiedy r sie pozniej powtarza sytuacja facet podobno powienen isc zrobic siusiu my jednak kompletnie nie uwazalismy

Gość kaduskaa
20 skoncze w tym roku jednak kompletnie gubie sie w tych tematach

Gość yyhjhh
jak to na styk? skonczyl w okolicy Twoich narzadow? sytuacja nie wyglada za ciekawie ;/

Gość kaduskaa
ale czy moj wiek jest istotny?

Gość kaduskaa
dokladnie tak

Gość kaduskaa
czyli jesli skonczył ... w okolicy moich narzadow to jest prawdopodobienstwem ze moge byc w ciazy tak?

Gość yyhjhh
obawialam sie, ze mam doczynienia z 14-latka ;/ polecam zrobic za jakis czas test ciazowy.. kochaliscie sie w okolicy dni plodnych, bez zabezpieczenia ;/

Gość yyhjhh
ale na narzady? brzuch? nogi? przescieradlo? na co??????!

Gość kaduskaa
wiem o tym w przeciagu 10 dni powinnam dostać miesiączke jesli nie dostane napewno wykonam test albo pojde do ginekologa dziekuje ;)

Gość marylka505050
moze mi tu ktos odpowie,bo nie moze w innym temacie,ja mam cykl co 28-30 dni,w drugim dniu okresu kochalam sie i partner byc moze"zostawil kropelke",wczoraj skonczyl mi sie okres a kłuje mnie jajnik,juz sama nie wiem dlaczego,naczytalam sie ze moze sie "zagniezdzac jajeczko" takiego mam stresa,ze mogłam zajsc...okres mam regularny zawsze..nie wiem czemu ten jajnik tak kłuje,nie przypominam sobie by bylo tak wczesniej..

Gość kaduskaa
no to zalezy robilam to wlasnie w tych dniach w ktorych napisalam wiec bylo to roznie na brzuch tez oraz czulam ze "tam " wlasnie mam mokro

Gość kaduskaa
marylka505050 moj cykl rowniez wynosil zawsze 28 dni i z tego co wiem w okres nie mozna zajsc w ciaze...

Gość marylka505050
a ja czytalam ,ze mozna,mam kolege ktory "jest z okresu" nie wiem,moze mozna ale gdy ktos ma krotsze cykle,a jak mi sie cos pochrzanilo w organizmie ? nie ma 100% ,a chcialabym by ktos mi napsial,ze maloprawdopodobne i jakos podniosl na duchu

Gość kaduskaa
a ile dni masz miesiaczke?? przy dluzszych cyklach w okres nie ma sie dni plodnych :) takze nie masz sie czym martwic

Gość kaduskaa
ja tez mam teraz problem tylko ze to mi sie cos przestawilo w organizmie..i wlasnie teraz sie obawiam troszke

Gość marylka505050
wlasnie czytalam Twoj przypadek,okres co 28-30 dni,uregulowal sie tak od pol roku,a miesiaczki 3-4 dni,bardziej 4 ale ten 4 dzien to prawie nic

Gość kaduskaa
no po pol roku regularnego to nie masz sie czym martwic a jesli twoj okres ma np 3 dni ... to po nim masz 4 niepłodne jeszcze dni a jesli okres ma 4 to pozostaja ci 3 dni:)) takze ze nie ma opcji zebys była teraz w ciązy i w 28-dniowym cyklu rowniez tydzien przed miesiaczka jest niepłodny na 100 %:) ale to tylko i wylacznie przy regularnych miesiaczkach ja musze spadac:) zajrze tu jeszcze jutro

Gość o ludzie..................
ta kluje jajnik, tamta cycek swedzi a jeszcze inna dupa boli... boshe , robicie rzeczy dla doroslych a jestescie gowniarami, to nie jest forum o jasnowidzach, idz do apteki kup glupi test i nie zasmiecaj kafe

Gość marylka505050
myslisz,ze wyjdzie po 5 dniach od ewent zaplodnienia?chyba nieee

Gość kaduskaa
ej tu nie ma zadnych gowniar a jesli nawet by ktoras nia bylo to gdzie pisze ze mlodziez nie moze tu zagdladac???patrzcie jaka dojrzała dorosła kobieta się odezwała-niesamowite nie chcialam byc niemila ale mozesz stulic dupe a nie pie.. farmazony;]i obrazac niektore z kobiet,moja sprawa ile mam lat moja sprawa kiedy chce zaczac uprawiac sex z kim kiedy i jak i to ja decyduje o swoim zyciu a ty sie nie wpie..

Gość gość
kPhnhvzw2ws8ipJQJMFyjB4w