Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewkonia

rewelacyjne kosmetyki naturalne

Polecane posty

Gość lewkonia

Hej, Może podzielimy się tutaj doświadczeniami jeśli chodzi o produkty naturalne :) Masło Karite Do niedawna miałam włosy jak siano. żeby zdyscyplinować trochę busz na głowie próbowałam wszystkiego: Elsève , l'Oréal, maścidla od fryzjerów i inne ale efekty były bardzo krótkie po odstawieniu tych kosmetyków włosy były w jeszcze gorszym stanie... do czasu aż... odkryłam masło karite 100 procent naturalne. Tańsze niż super reklamowane produkty, naturalne i do tego rewelacja. Moja recepta : po umyciu głowy nałożyć ta biała maziaje na cala długość włosów, owinąć ręcznikiem lub folia i potrzymać pół godziny , godzinę. Już przy spłukiwaniu czuje się ze włosy są mięciutkie, gładkie i jakby cięższe, łatwiej tez się rozczesują i świetnie się układają. W każdym razie nie mam już wicherków wokół głowy jak niebiańska aureola,włosy s wyprostowane , lśniące i końcówki wyglądają o wiele lepiej ( a mam włosy aż do pasa).

Gość lewkonia
Czarne mydło. Używane po Hammamie przez Arabki. Po gorącej kąpieli natrzeć cale ciało mydłem, pozostawić na skórze przez 5- 10 minut i zetrzeć później pilingujacą gąbka. Skora jest jaśniejsza, gładka. świetne złuszczanie martwego naskórka.

Gość lewkonia
a cóż to za obrońca tematu?

Gość moze nie dubluj tematu
regulaminu: 1. Przed założeniem tematu sprawdź w wyszukiwarce, czy taki topik już istnieje

Gość lewkonia
to posprawdzaj wiele innych bo tez się dublują i jakoś twoich komentarzy przy tym nie widziałam

Gość lewkonia
i powiedz czy mam tez sprawdzać tysiące wypowiedzi , żeby się dowiedzieć czy nie "dubluje " czyjejs

Gość lewkonia
hmm w Polsce nie wiem, ale wystukałam na googole i znalazło się kilka polskich linków. Produkt znany tez pod nazwa znane tez pod masło shea ( shea butter). Tu gdzie kupuję to zwykłe sklepy z produktami tzw fairtrade.

Gość lewkonia
Jestem nałożnicą szejka saudyjskiego. Dziś dał mi w jape, ale nie szkodzi bo ja zasłużyłam :)

Gość lewkonia
Bardzo do twarzy mi w czadorze.

Gość lewkonia
😭

Gość lewkonia
do podszywu masz racje kupuj hitlerowskie mydełka

Gość gość
Bez dwóch zdań warto stosować kosmetyki naturalne. Najlepiej ecospa.pl - nie zamieniłabym tego sklepu na żaden inny :) Pozdrawiam!

Gość gość
A ja go zamieniłam na inne, i bardzo się z tego cieszę. Zrób sobie Krem, E-naturalne, Naturalis czy Mazidła mają o wiele większy wybór i przeważnie lepsze ceny.

Gość kik9

Sprawdzona i wiarygodna firma- Stara Mydlarnia! Ja i moje kumpele jesteśmy wręcz oczarowane ich kosmetykami!!

Gość Katkowa334

Jest stara mydlarnia 😉 Znam 😉 Ja jeszcze polecę cos takiego jak Tattoo Butter Loveink, kosmetyki bez parabenów i innych niefajnych i chemicznych rzeczy. bez substancji ropopochodnych.