Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BB V

BIG BROTHER V - co myslicie o tej edycji?

Polecane posty

Gość BB V

witam wszystkich fanow i antyfanow BB V jak wam sie podobaja VIP-y czyli nowi uczestnicy programu? macie juz jakies zdanie na ich temat? zapraszam do dyskusji:)

w pierwszej edycji Dżolanta wydawala sie fajna ale teraz to juz mnie meczy jej zachowanie z drugiej strony mi jej szkoda Gulczas niepotrzebnie znowu sie wpakowal tam, tylko zamula po katach, nic nie wnosi nowego sterydy sa wporzo, robia szumu ale jest sie z czego posmiac sasha jest fajna ale chlopy ja zjedza w tym domu:) kasia nova chyba dopiero sie zaczyna rozkrecac bo cos niesmiala macrin miller tez jest spoko

Gość JK07OOYYGB
to juz leci ten bb?????????

Gość czinczolaa
o rany oni sa beznadziejni poprostu cyrk na kolkach robia z siebie posmiewisko widzieliscie jak sie przebrali za zwierzeta i wyli w niebo głosy miałczac i kwiczac? :O:O:O

Gość madraWierzacafajna
UWAGA, DŻENTELMENI SĄ NA WYMARCIU.!! JEDYNYM DŻŚENTELMENEM JEST JAREK, NIE WIEM, BYĆ MOŻE DLATEGO, ŻE JEST AKTOREM I ZAGRAĆ DŻENTELMENA TO DLA NIEGO PESTKA. MARCIN NAJMAN PRÓBUJE TEJ TRUDNEJ SZTUKI, BYĆ MOŻE ZE STRACHU PRZED FANAMI JOLKI. JEDNO JEST PEWNE, CI CO POZUJĄ NA WIELKICH MACZO, NIGDY NIE POWIEDZĄ O JOLCE DOBREGO SŁOWA, BO SAMI SĄ ZAKOMPLEKSIENI. TU NIE CHODZI O TO CZY JOLKA JEST GŁUPIA CZY NIE, TU CHODZI O STRACH, ŻEBY JOLKA PRZYPADKIEM NIE ZDEPTAŁA ICH I TAK NADWĄTLONEJ PSYCHIKI. GULCZAS I ALBERT TO TYPOWI OSIŁKOWIE, TACY CO DLA NICH PRZYŁOŻENIE KOBIECIE Z PIĘŚCI TO MAŁY PIKUŚ. A CAŁY WIC POLEGA NA UMIEJĘTNOŚCI USTĘPOWANIA SŁABEJ PŁCI.

Leci, leci. Nic wczoraj nie było ciekawego, to włączyłam. Nie lubię takich programów (mogliby zrobić za taką samą kasę Wyspę Robinsona 2!) i nie wytrzymałam do końca. Naprawdę nic ciekawego, dziwię się tym "gwiazdom". Trzeba było wywołać u nich zaparcie na szkło...

no niestety ale malo atrakcji w tym programie:O jakos na codzien nuda tylko ten osilek ciagle drze ta swoja kłapaczke:O

Gość sfngsfnsfgn
upupupupupupupup :D jolcia jest the best

Gość churaganow
Wczoraj sobie obejrzalam fragment. Wiedzialam, ze ta jolka jest bardzo chamska i wulgarna ale nie że az tak :o bardzo zszokowalo mnie tak powiedziala millerowi, ze ma bardzo zniszczoną twarz jakby kiedys byl jakims pijakiem. nie lubie millera ale bez przesady, sama bym tak nigdy powiedziec nie mogla. ta dziewczyna jest naprawde bardzo nieprzyjemna i nie wiem po co ją ciagle biorą do tego programu. najlepsze jest to, ze sama jest bardzo brzydka i wyglada jak czarownica albo transwestyta, czy ona tego nie widzi???? jestem zniesmaczona tym programem i nie bede wiecej go ogladac, glownie ze wzgledu na jolke. z tego co zauwazylam ona jedyna jest taka wulagrna, inni jakos potrafia sie zachowac. nie rozumiem, naprawde nie rozumiem kto bierze taką glupia pustą dziewuchę do programu :I

Gość Francman
wg GW 99.8 % polskich ludzi z dyszlem i 95,4% polskich ludzi z dziura oglada z zapałem edycje BB5. czyli oglądalnosc wynosi wg GW 195.2% teleoglądaczy.

szmira...;/to jest chyba tylko dla posiadaczy jedynie 5 kanałów,ciekawskich plotkarzy lub ludzi bez własnego życia.

Ekipa złożona z paru pustych lal barbie i paru głupków.Nie widzę nic ciekawego w oglądaniu przez pół godziny jak jakiś facet kręci się po mieszkaniu i drapie po tyłku a następnie i idzie się walnąc na kanape ...naprawdę pasjonujące...

Ciii zdecydowanie popieram,ten program to jeden wielki chłam:o

Gość dzielnicowy guciapa z palką
brzydkie tam mieszkanki . nie mogli wybrać ładnych takich , które by choc troche dorównywały urodzie najpiekniejszej Polce p. Dorocie Wellman