Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cellulitka

Cała jestem w cellulicie! Co jest nie tak?

Polecane posty

Gość cellulitka

Hej! Mam 170 i ważę 49 kg. ale jestem cała w cellulicie - brzuch, pupa, jak siadam to uda wyglądają gorzej niż źle. Jestem szczupła, nie chcę chudnąć! Co jest ze mną nie tak? :(

to pewnie jakies zabuzenia krazenia limfy, czy cos, dokladnie sie na tym nie znam, w kazdym razie podobniez pomagaja na to preparaty na celulit z pokrzywa i czyms jeszcze.

znajdz sobie w necie dzisjeszy progman "dzien dobry tvn" tam bylo o celulicie i tym tluszczowym i tym spowodowanym zaburzeniami krazenia;)

Ja pamiętam ze szkolenia ze na to pomagaja masarze, lub systematyczne wcieranie dośc energicznie balsamów lub tym podobnych... moga byc tez specjalne preparaty do tego, słyszałam tez o Skrzypie polnym z pokrzywą.. :)

Gość idź do lekarza najpierw
bo to mogą być problemy z krążeniem dość poważne. Chyba że winny jest styl życia czyli niezdrowe jedzenie i brak ruchu.

Gość cellulitka
Ruchu to nie mam za dużo, ale odżywiam się chyba ok., zero gazowanych syfów, codziennie butla wody niegazowanej, warzywa, owoce mhmmm ogólnie mam też żylaki (takie początkowe stadium) to też może być z tym związane? :o

Gość idź do lekarza najpierw
skoro masz żylaki to idź do lekarza, masz złe krążenie, jeśli na dodatek jestes młoda to tym gorzej bo w młodym wieku to nie jest normalne zjawisko, no i więcej ruchu bo bez ruchu krążenie się jeszcze pogarsza i będzie tylko gorzej

Gość olka1978
ja tez mam ten problem 170 cm i waze 48-49kg mam juz 30 lat i co? poszłam kiedys do lekarza a on mnie wysmial ze jak cellulit? lepiej zebym przytyła bo za malo waze i jestem za chuda a nie wymyslała ze mam cellicit i grube uda, nie wspominajac ze z krazeniem mam klopoty od dawna, jedną dloń mam zawsze ciepłą a drugą zimną, częstop marzne i wiecznie mi zimno :( nawet zobaczyc nie chciał jak mu powiedziałam że nic nie wymyślam, nie odchudzam się a u nas to rodzinne że wszyscy są szczupli i wcale nic sobie nie ubzdurałam i sobie nie wmawiam po prostu przyszłam z problemem a on potraktował mnie jak gówniare co ma kompleksy bezpodstawne ;( bo co? bo jestem chuda, bo nie wygladam na swój wiek tylko jak nastolatka? bo nastolatki wmawiają sobie defekty urody?

Gość missdiorcherrie
brak białka,słabe mięśnie, zła dieta, odchudzanie...powodów cała masa.zrób badania nerek,morfologię i mocz.pozdr.