Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avistaass

Nadzerka, jestem zalamana moim stanem

Polecane posty

Gość avistaass

Jestem zalamana tym wszystkim bo mam ogromna nadzerke, silny stan zapalny, mam wykonac cytologie i inne badania. Leki, pieniadze plyna jak woda. Wiem, ze zdrowie najwazniejsze i moge odpuscic sobie wymarzona kurtke na wiosne ale chce mi sie ryczec. Kazda wizyta to ponad 80 zl a tu kurde juz zaczyna zab mnie bolec cholernie:( Czuje sie podle, mam okropne uplawy, nie moge kochac sie z facetem ponad dwa miesiace, brzuch mnie boli, nie wiem jak wyjda badania, jestem przerazona i nie moge spac po nocach:( Boje sie raka:(

Gość lililili
daj spokój,rak a nadzerka to dwie rózne sprawy,a nie masz mozliwosci zeby chodzic do przychodni,za darmo?

Gość avistaaas
Nie wiem ale slyszalam, ze w przychodniach roznie bywa i dlugo czeka sie na wyniki cytologii. Boje sie, ze tam zajma sie mna nieodpowiednio:( Odlozylam juz kase te kilkaset zlotych na leczenie, to jest najwazniejsze .. ale najgorsze jest to, ze wszystko odbija sie na bliskich bo jestem w zlym stanie psychicznym od niedawna

Gość ldzie nie widzicie
na poprawny wynik cytologii powinno się długo czekać-hoduje się bakterie przecież... ja chodzę państwowo i nie narzekam...a pracy ze mną mają coniemiara!

ja tez chodze do przychodni... jedynie sam zabieg zrobilam prywatnie, bo na fundusz czekalabym pol roku... ale za normalne wizyty nie placilam... a na wynik cytologii czekalam dwa tygodnie kochana, wiec niedlugo...

no ja wynik cytologi czekalam 3 tygodnie, za wizyty nie place. mam te swoje prawie 20 lat i na nic nie cierpie. tez sobie nie wyobrazam, kiedy bym placila za wizyte lub lekarki ktore przepisywalyby drogie rzeczy. u mnie wykryto tylko mala nadzerke, bralam nystatyne (chyba na to) i nie mam juz nic, cytologie obie wyszly mi 2 (bo dwie robilam) czytalam wlasnie na necie, ze lekarze strasza kobiety by robily wypalanie. a czesc nadzerek wcale nie wymaga leczenia. poradz sie innego lekarza :) trzymaj sie