Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukka21

związek z hindusem

Polecane posty

Gość jukka21

hej, jakiś miesiąc temu poznałam hindusa. Jest naprawde fajnym, szczerym i przystojnym facetem. Czuję, że mogłabym się w nim zakochac. Spotykamy się kilka razy w tyg. Z jednej strony jestem szczęśliwa i wszystko wydaje się proste, z drugiej jednak mam świadomośc, że to całkowicie inna kultura, której nie znam. Czy wiecie może coś więcej o indiach, w jaki sposób hindusi traktują kobiety w dłuższych związkach. Proszę o szczere odpowiedzi pozdr

Gość klh

Gość jukka21
???

Gość jukka21
ciapatych??? po prostu poznalismy się, nigdy nie przypuszczałam, że zwiążę się z obcokrajowcem. Tak wyszło, od chwili pierwszego tańca w klubie jestesmy nierozłączni

ciapatych - turków, arabusów, hindusów... po prostu sie poznaliście... nie bede Ci radzić, bo osobiście nie mam nic do hindusów (w odróżnieniu od pozostałych wymienionych) ale mysle, ze to moze byc trudny związek...

Gość ehh komiczne
ty to masz komentarze na poziomie Andrzeja Leppera :o

Gość Swen19
Dziewczyno zostaw to gowno.Moja przyjaciolka zwiazala sie z takim k....frajerem.pobil ja i pogryzl jej cialo ze ma blizny tydzien lezala szpitalu.Ten ch....siedzi w wiezieniu.Jak go nie deportuja to POLACY sie z nim rozlicza.POZDRAWIAM IDIOTKI