Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany

w ubraniach mogą być sexy, ale bez... sflaczałe

Polecane posty

Gość zdegustowany

kobiety potrafią podkreślać swoje atuty odpowiednim strojem, makijażem, różnymi trikami, przez co skutecznie maskują swe niedoskonałości - np. tłuszczyk na brzuchu... nie twierdzę, że jestem idealny - mam wiele wad, ale trzeba dbać nie tylko o strój!!!, ale również o ciało, a przede wszystkim zdrowie - przez odpowiednie ćwiczenia i dietę...

:D nie twój tłuszczyk,nie twoje zmartwienie :D:D:D :classic_cool:

Gość leniwiec33
Biedny kolo wyrwał laskę a jak sie rozebrała i zmyła makijaż wyszło na to że to zwykły paszczur..... co do dbania to niestety nie wszystko da radę naprawic pielęgnacją, dietą i cwiczeniami lepiej miec dobrze dobrany strój który podkreśla atuty i ukrywa wady niż chodzic w czymś co te wady uwydatnia, na pewno opcja nr jeden jest przyjaźniejsza dla oczu obserwatorów

a co ty myslisz - ze te wszystkie piękności w telewizji i gazetach to sama natura :) logiczne jest, że kobieta eksponuje to co jest ładne i ukrywa to co ma jakieś wady, Ty mając załóżmy małego ptaka i obwisłe jaja też nie wystawisz ich na widok publiczny i nei będziesz się tym chwalił ;o

Gość pppppp

Gość ostra laska
ja... tu i tam mam zaluzne ciałko... tyje- chudne- tyje- chudne ..i wiecie co ja osobiscie mam to gdzies i faceci z którymi bylam do tej pory tez...nie mam zamiaru okrywac sie zasłonkami idąc do łózka z facetem,pokazywac mu jakie mam rozstepy i gdzie ...ani tez nie mam zamiaru doszukiwac sie tego u partnera...przykro tylko ze naoglądałes sie odpicowanych zdjątek nasto-lasek, które mają napieta skórke i są jedrne...nie wiem tez do kogo adresujesz swoje zdegustowanie....młodych ....trzydziestek czy piędziesiatek...uwierz mi ze jak bedziesz miał około 50-ki to bedziesz jeszcze bardziej sflaczaly..i wtedy bedziesz marzył aby móc rozebrac i dotknąc chociaz jakąs trzydziesteczke po sflaczalym brzuszku...tylko wątpie aby ona miala na ciebie ochote...