Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie pytanie pytanie

ILE MIAŁYŚCIE LAT JAK URODZIŁYSCIE PIERWSZE DZIECKO?

Polecane posty

No chyba faktycznie prawidłowa średnia nam z tego na razie nie wychodzi. Ja nadal uważam , że średnia wieku jest zdecydowanie w okolicach 30-tki. Przecież chodzę z moją córeczką na spacery, do przychodni, znajomych, widzę chrzty itd. jakoś takich mlodziutkich mamuś za wiele nie widać. Chyba, że wyglądają poważnie jak na swój wiek. Ja akurat podobno wyglądam na mniej niż mam. :-)

ciekawe, że tylko Ty wyglądasz na mniej niż masz :D zawsze mi się podoba takie gadanie u starszych matek ;)

Gość SanSam
a u nas zdecydowanie przewaza wiek ok 22-25 lat w sumie ze nanych mi osob tylko moje kuzynki urodzily 1 dziecko w wieku 30 lat reszta w tym wieku ma juz dwojke i to odchowana

Gość olllik
u mnie wsrod znajomych to zadna nie ma dziecka ja mam 26 lat moja znajoma co ma 32 lata rodzi w kwietniu 1 dziecko. Ja mam nadzieje ze przed 30 stka sie wyrobie.Mam faceta od 7 lat tego samego

Gość taka jakas see
wieciew co to jest tak,ze co roku jest jakas"moda" na bycie w ciazy w tamtym roku bylo zdecydowanie baby-bom ale przyszlo to z ameryki te wszystkie gwiazdy... ale u mnie tez srednia wieku matek to ok 19-20 lat z kolei na innej dzielnicy znowoz inaczej chyba jednak nie dojdziemy do prawdy ale jakby nie patrzec to miedzy 20-letnimi mamami a 30-letnimi to srednia jest jedna 25:D

Gość ja mam 30 lat i 2 miesiace
jak dla mnie idealny wiek mam dobra prace moj maz ma dzialalnosc.Mam swoj domek za wlsne pieniazki nie mieszkamy z rodzicami czy tesciami.Na koncie pieniazki sa.I dzidzius bedzie w czerwcu z nami.Wszystko jest idealnie:)

Do Rafinka: 1.A skąd masz te statystyki można wiedzieć? 2. Wypraszam sobie \'starszą matkę\" :-) 3.To że wyglądam na mniej lat, to przecież nie moje zdanie, tylko osób, które poznając mnie biorą mnie za młodszą i potem mi o tym mówią. A poza tym nie twierdzę, że ja jedna wyglądam na młodszą. Nie moja wina że niektóre malolaty postarzają się źle dobranym strojem i makijażem.... 4.Ten post chyba nie miał być miejscem płytkich kłótni...

Gość taka jakas see
to prosty temat bez podtekstow wiec nie ma co sie klocic badz wymieniac zlosliwe uwagi prawda jest jedna KAZDY JEST GOTOWY NA DZIECKO W INNYM MOMENCIE, TAKIM KTORY UWAZA ZA DOBRY ...

Gość 26 lat mialam

statystyka z rocznika statystycznego :P podają od czasu do czasu w wiadomościach dla mnie po 30 matka jest starsza, szczególnie jak rodzi dziecko dla lekarzy też :D nawet w kartach piszą stara pierwiastka czy jakoś tak :D:D:D i nie ma się co obrażać sama jestem starszą matką :D:D:D tylko ja nikogo nie przekonuję, że jestem supermłoda nie mam takiej potrzeby, całe szczęście a z takich co mają, po cichu się podśmiewam po prostu :P :D a czemu Cię to tak denerwuje, można wiedzieć?

Gość no ale mialas 22lata Rafinka
to jaka starsza matka

Gość taka jakas see
eee tam jak widac nie skonczyla na jednym:)

Gość ja bede miec 36 lat
dla mnie 22latka w ciazy to lekka porazka bo tyle zycia jeszcze miala przed soba i wogole

dla mnie nie... lekarze potwierdzili,ze najlepszy wiek rozrodczy dla kobiety jest miedzy 22-24 rokiem

pierwsze dziecko 22 lata drugie 29 czyli jak podzielić na dwa jestem zupelnie statystyczna :D

zależy czego się od życia oczekuje- ja zawsze mażyłam o tym żeby mieć rodzinę