Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

dlaczego Lidl jest tani? - próbka mojej offowej poezyji.

Polecane posty

Zaprezentuje fantastyczny podług mej opinii i paru wolnych słuchaczy z odczytu. Wiersz ów popełniłam niedawno temu pijąc kawę w domku pod lasem :), nakłoniona przez męża i siostry przekroczyłam progi muzeum i doszło do odczytu...a Wam jak się podoba? *** Dlaczego Lidl jest tani a Ania bierze leki na wątrobę i pies Pana listonosza wzdycha nie skruszony dlaczego Lidl jest tani i z psiuchy wieje nudą ...nocą gdy podwarszawskie przejezdzają tramwaje i kto zapytał ojca czy kozłem chciałby być i liczyć pieprzyki obcym paniom na piersiach Golić starszych ludzi, piać o 5 tej rano jak kogut co do życia ma się jasno jak pióro do papieru kredowego dlaczego Lidl jest tani ***

Poczęstuje Was jeszcze jednym wierszemmojego wytworu :) Napisałam go zasypiając przy moim bezbożnym dziecku jakiś czas temu (dzieciak był jeszcze nieochrzczony) *** Unikam cienia Panie Byś mnie oślepiał swą mocą oświeć tego bezzębnego bezboznika niech ku niebo wznosi swe łyse ramiona łysy łeb i łyse lica niech chwali słońce i rzeki nawet choćby Nil ta rzeka zwać się miała albo Jangcy albo nawet Ren czy Dunaj ***

Gość licencia poetica s.c.
dobre, mocne, wyraziste w nagrodę wysyłamy masażerek do stóp :-D

mój trzeci wiersz napisany spontanicznie podczas biesiady ogniskowej niedaleko rynku jednego z malowniczych i jakże uroczych miasteczek. Wiersz traktuje o miłości i jest OFFowy *** Karolnko chodź tu moja miła zapchaj sobie usta sianem wywieś na kark białą chustę i ruchaj nia w lewo i prawo machaj skórą, płaszczem, falbanami i żuj gumę do żucia jak ciasto ***

Bo babcia wie , że do sweterka potrzeba aż trzech owiec:D

to moja stopka jak chcesz to sobie zmień a ja pozostane przy swojej wyprzedzając Twoje pytanko w liniowość czasu nie wierzę...

więc twierdzenie że miałaś ją wcześniej jest bezzasadne....spadaj zbierać złom kominiaro :(

no proszę , oranżadka poetką :D Gorzka prawda spokojnie, to już tradycja, że oranżadka podkrada ludziom stopki i \"przetrzymuje\" jakiś czas wszak twierdzi, że stopki są ogólnospołeczne :D

poezija;) odpierdol się, albo na temat , albo t m gdzie raki zimóją , a jak chcecie porozmawiać, to tat -a tet lizbijki jedne