Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca1982

Dziewczyny jaki kosmetyk samoopalający ?!

Polecane posty

Gość pytająca1982

Hej !!! Chciałabym troszke pociemnieć, mieć TROSZKE brązową, bardzie sniadą cere. Solarium odpada bo wyszusza skóre. Prosze dajcie jakieś rady, jakiś dobry niedrogi kosmetyk, który dobrze równomiernie "opala". Jakie firmy, nazwy... pomżcie dziewczyny !!!

Gość nicollee
ja uzywam dave swietny balsam samoopalajacy. jest do twarzy oddzielny i do ciala. polecam

Ja też polecam balsam Dove, ale ten bez drobinek. ;) Dobry jest też samoopalacz w piance Dax Cosmetics. :) Używam tych dwóch kosmetyków i uważam, ze są genialne. ;)

Gość fajnalaseczka
jak dla mnie tylko dove summer glow. próbowałam innych ale tylko ten mi odpowiada, bo ma ładny zapach, i daje ładny kolor na skórze. teraz jest jeszcze taka promocja że do balsamu do ciała dostaje się krem do twarzy gratis, więc ja sobie już kupiłam jeden na zapas.

Gość kalafiorka
e tam dove jest najlepszy, próbowałam innych ale każdu miała jakiś mankament, najczęściej zapach, a dove ten ładnie pachnie i daje równą opaleniznę

Gość looolitaaaaaaaaaaa
st tropez jest naj!

Gość wiecie co dziewczyny
pisalyscie tak o tym dove, ze super jest wiec dzisiaj pobieglam kupic go do sklepu szybko ;D ale ;[[[[[ jak sie wysmarowalam to cala sie blyszcze bo on ma taki brokat ;/ przeciez tak sie nie da chodzic taka w brokacie cala jestem ;// wy tak chodzicie>>>>??????????????????????????????????????????????????????????

Gość glupie to to takie
czy ty dziewucho umiesz czytac???!!! przeciez ktos wczesniej napisal, ze bez drobinek a ty co myslalas?? teraz chodz i sie swiec jak psu jajca! :O

No cóż... pisałam wyraźnie, że ten bez drobinek jest ok. :) Ja kiedyś też przez przypadek kupiłam ten z drobinkami i używam go tylko do nóżek. :D Fajnie to wygląda w sztucznym świetle. Piżamka i te sprawy... Hihi! :p

ojj, no juz trudno ja tez w pospiechu musialam nie doczytac, albo no nie wiem ;) jutro pojde kupic ten bez drobinek ;) nic sie nie stało przeciez :) dzieki Angolek

a jeszcze jak byscie mi doradzily jaki mam wybrac ten balsam bo sa takie co mniej opalaja dla jasnej karnacji i te co bardziej czyli dla ciemnej, i nie wiem bo jak kupie ten dla jasnej to moze nie byc nawet nic widac tej opalenizny.... nie wiem nie znam sie doradzcie mi proszeeeee!!!!

Gość kokokota
zależy jaką masz karnację ja jestem jasną blądynką z bardzo jasną cerą, więc używam krem dove do jasnej karnacji i mnie opala ;) może poraź się w sklepie? zajrzyj na www.sekretpiekna.net i tam poczytaj

Gość Lais
A NIE LEPSZE NATURALNE METODY OPALANIA??'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''http://208.99.67.143/7h2sg5/091107/media.php?media=snuffx-dot-com-sickshit.flv

do twarzy polecam krem stopniowo opalający Oriflame, a do ciała balsam brązujący Nivea do ciemnej karnacji.

Gość mIsiaczkaaaaaaa
a do jasnej karnacji co polecacie?

Gość a ja jakis
tydzien temu kupilam ten dove sumer glow do ciemnej karnacji a mam bardzo jasna i jak sie smaruje to ledwo co widac ;/ takie ma slabe dzialanie ;[[[