Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wbrewpozorom

Nienawidzę tego !!! Kobiety czy was też to denerwuje?

Polecane posty

Współczuję to ja Tobie uzależnienia od komputera i tego forum. jesteś najbardziej wkurwiającą osobą tutaj :-O Poza tym SŁOŃCE nie słonko :] Niedługo to Ty się będziesz bał wyjść na ulicę jak tak dalej będzie się rozwijała Twoja \'\'kariera\'\' tutaj. Chyba sporo ludzi Cię nie lubi :) Teraz widzę, że nie bez powodu. :)

Gość też mnie to wkurrrrr
Jarus - w takim razie wypierdalaj, a nie zadawaj sie z takim motlochem :) bidulek, musi sie katowac naszym towarzystwem. Jeszcze jajka sobie uderz mlotkiem, bys mocniej laczyl sie w bolu.

Gość leniwiec33
kurde jarek ale ty masz meską logikę: rozpuszczone włosy + błyszczyk na ustach = posiadaczka tipsów na paznokciach to pewnie taka logika jak: facet z wypasionym samochodem = mały penis

nie tlumaczcie sie

Gość bo ten jarek
nie tyle glupi kolezanko co ciota :D wyobrazacie sobie waszych facetow o tej porze na kobiecym forum?:! katastrofa :D

rzeczwiscie - moj facet zarabia

Gość leniwiec33
moja teściowa też używa błyszczyków i nosi rozpuszczone blond włosy, muszę koniecznie jej powiedziec że jest TIPSIARĄ

Zosia Samosia 25 hahahha trafiłaś w samo sedno :D A Ty jarek idź sobie lepiej znajomych pododawaj na Naszej Klasie :)

Mnie doprowadza do szalu psucie przez warunki atmosferyczne mojego fryza :( Wiatr robi mi gowno z grzywki, a wilgotne powietrze skreca prostowany mozolnie ogol wlosow na glowie :(

Gość hehehehe mam tak samo
ja jestem ladna i mam tzytzki :p co ty na to jareczku?

Gość leniwiec33
lepiej nie miec tzytzków jak je infantylnie zwiesz niż nie miec JAJ tzytzki to sobie mozna z silikonu dac zrobic a na brak jaj to jeszcze nic nie wymyślili

Gość stokkrota
bo jestes Jarek uposledzony,ale to trzeba wybaczyc,takze gratuluje serdecznie

No to jak najbardziej zasłużyłeś :) A teraz możesz sobie iść. Znajdź sobie jakiś odpowiedni męski temat dla siebie, może będziesz miał tam więcej do powiedzenia.

Gość men888
tzytzki - buuahahahah co za idiota bądź konsekwentny jak już się czepiasz zapisów fonetycznych

Gość hehehehe mam tak samo
jarek tak z ciekawosci zapytam czy ty w ogole skonczyles jakas szkole? studia, czy ty pracujesz? bo nie rozumiem tego jak facet w twoim wieku moze miec czas na pisanie takich pierdol na forum. dorosnij dziecko w koncu bo czas ci ucieka :o

Gość a ja lubię D
mam włosy długie i gęste, jak jest wiatr i telepie mi nimi na wszystkie strony to nie ma nic fajniejszego jak próbować ten szał okiełznać, u mnie to wywołuje wesołość :D musi to zabawnie wyglądać i w sumie jest śmieszne samo w sobie, ja je pac z jednej strony, a tu figa i tak polecą gdzie chcą :D a jak później wchodzę gdzieś z taką burzą na głowie, jakbym z łóżka dopiero wstała, to nie muszę mówić jak to przyciąga męskie spojrzenia :D

nie zwrajcie uwagi na tego podroba, on sie podnieca gdy wdajecie sie z nim w polemike, olejcie o - to go bardziej wkurwi :D

No i jak zwykle z normalnego tematu robi się rozpierdolnik bo co ? Bo wpierdolił się tu jarek i na siłę chce być zabawny :-O nuda nuda nuda

wracając do tematu:) tak, mnie też to irytuje nawet kiedy zwiąże włosy, to silny wiart, potrafi mi zepsuć fryzurę a ładować na nie lakieru nie mam zamiaru poza tym grzywka bleh, nienawidzę wiatru :)

Gość leniwiec33
Jarek nieobeznany w temacie jesteś. Tak tępisz tapeciary a nawet nie wiesz że są specjalne bazy do makijażu jak i utrwalacze..... Bardzo mało wiesz, założę się że moja wiedza o świecie facetów jest o wiele bogatsza niż Twoja o świecie kobiet.... no ale w sumie niby co miałbyś wiedziec skoro Ty nigdy kobiety nie miałeś....siedzisz tylko na babskim forum i rekonesans prowadzisz....może w jakiś weekend po pijaku odważysz się jakiegoś pijanego paszteta wyrwac...

Gość na marginesie dla jarka
Sam wyszedles z pochwy takiej polki, sam jestes owocem takiej polki, jestes czescia tej brzydkiej i glupiej polki, i taki juz umrzesz, pochowany w brudnej polskiej ziemi

A po co Wy z nim dyskutujecie??? Przeciez jemu chodzi o to zeby was zdenerwowac. Widac ze prowokowanie sprawia mu niezmierna przyjemnosc. Jakby tak tego jareczka totalnie ignorowac to moze by sobie poszedl w cholere. Szkoda tylko ze inteligencja sie nie popisuje tylko glupota. Jak Bejbe lily, mozecie sobie rece podac.