małgosia29b 0 Napisano Marzec 6, 2008 szukam niania dla mojej 2 miesiecznej corki. czy sa chetne Panie z Tarnowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośka_1989 Napisano Marzec 10, 2008 szukam pracy! jestem zainteresowana Pani ofertą-chętnie podam szczególy, jeśli ogłoszenie jest aktualne, posiadam doświadczenie, referencje, kurs opiekuńczy, proszę o kontakt meilowy gosiek145@buziaczek.pl lub gg 2410362 pozdrawiam całą rodzinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaasjaa 0 Napisano Marzec 30, 2008 Zaopiekuję się dzieckiem lub rodzeństwem w tygodniu. Posiadam doświadczenie w pracy z dzieckiem, również niepełnosprawnym. Mogę uczyć maluszka języka angielskiego poprzez zabawę, doskonale umiem zorganizować czas dziecku, znam mnóstwo ciekawych zabaw, mam cały zasób interesujących form spędzania czasu wolnego z dzieckiem zdrowym i chorym. Istnieje możliwość opieki nad dzieckiem w weekendy lub wieczorami, na telefon Kontakt: e-mail - kaasjaa@o2.pl, tel. 661824812 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tarnowska_mama Napisano Marzec 31, 2008 Kaasjaa bez urazy, ale nie nie uważasz, że troszkę "przeginasz" ? Gdzie tylko nie wejdę, wszędzie widzę to Twoje ogłoszenie. Bez przesady... Jeśli ktoś będzie zainteresowany Twoim postem, to się odezwie. W topicu kieszonkowej-jesteś, w topicu gosieńki-jesteś, w topicu-małgosi29b-też jesteś, swój też pewnie założyłaś, a to wg mnie zwykłe zaśmiecanie forum. Ustosunkuj się trochę do tego, co powiedziałam i jak chcesz, to się odezwij-szukam Niani dla mojego rocznego synka. Pozdrawiam wszystkie Nianie! PS. Rozumiem, że bardzo potrzebujesz pracy, ale szanuj też inne osoby. Zwłaszcza autorów topiców (do których się "doklejasz") Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach