Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koktail

Zauważyłąm ze wbrew stereotypom faceci wolą ciemnookie brunetki niż...

Polecane posty

nie wiem, czemu wszyscy zawsze mowia o blondynkach i brunetkach..... a o rudych nigdy nikt .... moze sie przefarbuje :)

Gość bel.ze.bub
A czy to jest fajne albo sexowne? Takie pięc włosów na głowie? http://img344.imageshack.us/img344/640/doda24jv.png A niestety 90% blondynek ma takie liche włosy. Kucyk grubosci mysiego ogonka. :O Bo nie oszukujmy sie ale od tego ciąglego tlenienia włosy przerzedzają się o połowę.

ciocia Krycha-> oczywiscie że nie wiem, tak jak napisałam różne są gusta, temat bez sensu

Gość bel.ze.bub
I jeszcze. I nie oszukujmy się akurat tę dziewczynę stać na najlepszych fryzjerów i specyfiki do włosów. http://dodusiska.bloog.pl/id,2458257,index.html?ticaid=657bb :O Dlatego blond nie jest dla mnie sexi.

Gość kawyyyyyyyy
Nie czarujmy się, na świecie jest więcej brunetek/kobiet o czarnych włosach niż blondynek, pewnie dlatego faceci je "wolą". Tak naprawdę to nie ma znazenia jaki kolor włosów ma kobieta, ważne żeby się podobała całościowo. Żeby nie było - sama jestem brunetką

Gość byczekkk
autorka to musi byc biedna kobieta....i zazdrosna?? wracając do tematu, moim zdaniem to tylko faceci powinni miec ciemne rysy twarzy a kobieta powinna miec delikatny typ urody a nie .... jakies małpiaste rysy twarzy:O i przedewszystkim są 2 rodzaje "jasnego" typu urody 1 blondynka z blond brwiami i rzesami.....:O i blondynka z ciemną oprawą oka i nie widze u kolegów czy znajomych zeby sie zachwycali innym typem urody niz ten 2, nie wiem po co sie wdaje w tą idiotyczną dyskusje 🖐️ PS dobrze jak laska oprocz blond włosów niebieskich oczu i ciemnej oprawy oka ma jeszcze 2 rece i nogi :O i nie jest pustą lalą 🖐️

Gość Tom30
Oczywiście, że brunetki ciemnookie....do tego śniade. Prawie każda Polka ma niebieskie albo szare oczy- brr. Ale , żeby nie było, ze mam coś do blondynek....szatynki też mi się nie podobają.

Gość paradisio
hmm...sama jestem brunetką ciemnooką, nie mam farbowanych włosów i nie chodzę do solarium (dbam o skórę w późniejszym wieku !). Jestem naturalna i myślę ,że to właśnie podoba się we mnie mężczyznom... Drogie Panie,trochę wiary w siebie,kobiecości, inteligencji i 100% naturalności a gwarantuję,że w końcu poznacie takich, którym bardzo zamieszacie.....w sercach ;)) Pozdrawiam ciemnookie brunetki i wszystkie naturalne kobietki :))

Hejj tuutaj ktoś powiedział ze nie lubi niebieskookich . Przepraszam bardzo . nie nasza wina ze takie mamy . tak tez wolałabym miec czarne wlosy i ciemne oczy . ale niestety Bóg dał mi blond . jakis słomiany i niebiesko-szare oczy . mam teraz płakać nad swoją tragedią ?

Gość .....ot ..co.....
bez sensu jest gdybanie, ktory typ kobiety faceci lubia najbardziej :O:O:O wszystko jest kwestia gustu, czy tak trudno to zrozumiec? :O

Gość szczera_aż_do_bólu
bo brunetki w stylu latynoskim są łatwiejsze,oddają się od razu i są do jednorazowego wyruchania :P skoro można obrażać blondynki,za to,że podobają się facetom,to tak samo można obrażać brunetki :P FUCk OFF brunetki :P

Gość szczera_aż_do_bólu
Bo ciemnookie brunetki są łatwiejsze i nadają się tylko do jednorazowego wyruchania:P Skoro można bylo kiedyś obrażać blondynki,za to,że podobaly się facetom,to tak samo można obrażać brunetki Nie każdy facet od razu jak widzi sexi brunetke,to od razu chce się z nią żenić Wielu jest takich,co ją rucha i zostawia ,więc nie ma co się przejmować,ze podobają się bardziej

Gość koneserkoneserki
ohydna zazdrość!:P

Gość eee ja mam dzieci i prace
eee no co to za gadki ze blond to rzadkie? mam baaardzo geste i bujne wlosy, moj maz mowi "burza klakow" :D i jestem naturalna blondynka, taka zlota, falowane ladne wlosy i zielone oczy

Gość hhhdhd
szczera_aż_do_bólu==> ty masz zryty garnek zjebie, odswiezasz wszystkie stare topiki z brunetkami wtemcie, widac twoj eks cie zostawil dla BRUNETKI pojebie

Gość Lilaaaaaaaaaa323213
wiesz to zalezy od dziewczyny znam mnóstwo nieciekawych ciemnowłosych i ciemnookich dziewczyn jak też blondynek jesli ta brunetka wyglada jak latynoska z katalogu to napewno się bedzie podobać tak jak naturalna blondynka o słowiańskiej urodzie ,zgrabna i też jak z katalogu Czyli oczywiscie to ,że dziewczyna jest ciemnowłosa lub blondynka nie daje jej zadnej przewagi bo obie moga byc piekne lub brzydkie ,alebo takie srednie

Gość szczera_aż_do_bólu
bo wolą dziewczyny o pospolitej urodzie,żeby potencjalny konkurent się o nią nie połasił Jak wiadomo ,blondynka o porcelanowej skórze i niebieskich oczach to rzadkość A to,ze słodzą brunetkom i przy tym obrażaja blondynki- to z żalu,że nie każdą w życiu można mieć Brunetki chętniej się oddają,niż blondynki,ktore maja powod,by nie ufac facetom za takie traktowanie