Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka1234567

blagam pomozcie

Polecane posty

Gość patka1234567

moja 4 letnia corka polknela 2godz temu 1 tabletke LORAFEN. ma halucynacje, przewraca sie. co mam zrobic\\\?? jechac do szpitala na plokanie zaladka czy czekac az minie??moge pozwolic jej zasnac\?? blagam odpiszcie

Skoro widzisz, że jest z nią coś nie tak, zadzwoń do lekarza albo jedź od razu na pogotowie, a nie pytasz na kafe:o

Gość bababbaba
Co za idiotka :-) prosi o pomoc forumowiczow.Idź idiotko z dzieckiem na pogotowie

absolutnie niech nei zasypia ...a ty do szpitala na pogotowie razem z opakowaniem leku!!!

w przypadku zatruć lekami u pacjentów przytomnych należy sprowokować wymioty u pacjentów nieprzytomnych nie prowokować wymiotów, udrożnić drogi oddechowe i monitorować czynności życiowe, ułożyć w pozycji bocznej bezpiecznej. zabezpieczyć opakowania po lekach

Sama polknela czy jej dalas... Ty wiesz wogole co to za lek? LORAFEN...Jak sama jej dalas to w szpitalu moga to zglosic na policje...

Gość trelek
Chyba 999:)

Ten lek jest przeznaczony dla doroslych tylko i wylacznie...Dziala na osrodkowy uklad nerwowy, zmniejsz napiecie psychiczne.Podaje sie go pacjentom z zaburzeniami psychicznymi i emocjonalnymi, ciaglymi lekami.Takie leki sie pod kluczem tzryba...nieodpowiedzialna baba

Gość lek juz zadzialal wiec
na plukanie zoladka jest pozno. Natychmiast lekarza

Gość adaadada
kobieto co z ciebie za matka?;) Do szpitala ale juz!!!!

Boze, jak mozna takie leki trzymac w zasiegu dziecka....Poza tym co to znaczy, ze zazyla ten lek dwie godz.temu?To dopiero jak dziecko ma halucynacje to zaczela sie martwic?dobrze ze wogole zauwazyla...Moja mama jest lekarzem i wiem ze takie leki podaje sie ludziom chorym na rozne zaburzenia psychiczne...Boze, zebysmy jutro w tv nie uslyszeli ze matka psychotropami dziecko zabila

Ona jest nienormalna ona dala takie lekarstwa swojemu dziecku ...takie lekarstwa w domu to w szawce i zamkniete na klucz!!!!!!!

Gość patka1234567
moge wyjśc dopiero o 20 do tego lekarza. mąz wraca wtedy a mam drugie dziecko którego nie mam z kim zostawic. na razie jakby sie nie pogorszało wiec poczekam te 20 minut

ona jest psychiczna..zadzwon kretynko na pogotowie...Dziecko moze umrzec taki lek dziala bardzo dlugo...dla 4letniego dziecka to smierc...Jak to sie stalo ze twoje dziecko wzielo ten lek?

jakbym tylko znala twoj adres to samabym zadzwonila na pogotowie...Nienormalna jestes?To ty bierzesz te psychotropy?

Nie, to musi byc prowokacja...Normalna matka dwojga dzieci nie daje maluchowi takich srodkow...I jeszcze sie tym nie przejmuje

Gość bababbaba
patka1234567Ty idiotko,wezwij pogotowie kretynkjo jedna

Ale skad jakas glupia prowokantka mialaby wiedziec co to jest LORAFEN.Albo sama bierze i od tego tak jej sie w glowie wali, albo naprawde jakas psychicznie chora matka dziecko truje...Jak to sie wogole stalo...?Dala temu dziecku czy samo wzielo?przeciez takich lekow sie nie trzyma na stole kuchennym, prawda...Takie leki sie chowa.To nie jest Apap, tylko silny psychotrop...

Mama mi teraz powiedziala, ze ten lek najczesciej daje sie kobietom cierpiacym na depresje poporodowa...

Gość dobry haker fenomen
spoko, jak tylko wyczaję skąd ona to napisala to a [olicję dzwonię, moze na przyszłosc to cos da do myślenia