Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

czy któras z was została napadnięta???

Polecane posty

Gość na piesia
ja:( jak sie czujesz?

Gość cAROLCJA12
ja sostalam a co?

strasznie:( wszędzie go widze, widocznie mnie śledził, a dorwał i zaczął sie ze mną szaroać pod drzwiami mojego mieszkania:( koszmar, tak sie boje wracac do domu z pracy ze szkoda gadać:(

Gość na piesia
a może ktoś po ciebie wychodzic przez jakiś czas? lepiej byś się czuła

najgorsze jest to ze ta nasza cholerna policja nic nie potrafi zrobić..im trzeba podac imie i nazwisko przestępcy i adres. gnoje!!! po co oni wogóle są jak pomóc nie potrafia

no właśnie raczej nikt po mnie wychodzic nie może, naszczeście wracam przez miasto gdzie jest sporo ludzi, ale najgorsze jest jak jestem pod swoim domem, wtedy dopiero jest lęk, czy on tam gdzies jest czy nie...

Gość na piesia
mam nadzieję że "nic " Ci nie zrobił:(

straszne jest to, że jak mnie puścił i zamknęłam szybko drzwi od mieszkania to on stał na schodach i jakby czekał:(

naszczęście nic mi nie zrobił, tylko pełno lęku w glowie przez długi czas pewnie...:(

Gość ijaija
słoneczko, bardzo ci współczuje ,wiem ze tego na policji nie zglosilas bo to nie ma sensu ,jezeli nie wspiora cie najblizsi ,zglos sie do psychologa ,ale poszukaj dobrego ,a na teraz to kup sobie gaz i nos go w kieszeni ,gaz mozesz legalnie kupic ,trzymaj sie

Gość sidinia
a mówił coś do Ciebie??

zgłosiłam to na policje i powiedziałam ze chamowi nie popuszcze!!! nie moze mnie tak zastraszyć.

Gość MistrzSeksu
a zgwalcil cie? opisz

Gość obsession202
ja zostałam... 2 miechy z domu nie wychodzilam sama... :(

Gość na piesia
mnie też napadł kiedyś i uciekłam, ale strach pozostał na kilka lat:( wyrzuciłam wszystkie spódnice, bluzki, sukienki i zaczęłam chodzić w ubraniach starszego brata- XXL(mam S)tak mi sie ubzburało że jak będę odpychająco wyglądac to mnie to więcej nie spotka

Gość obsession202
Mistrzu ---> i co to miało być zabawne?? raczej pokazuje, ze mamy do czynienia z dość niskim IQ

Gość wiecznie anpadanaaaa
mi sie zdarzyło 3 razy ostatnio na moim osiedlu..a swoją droga gościu musiał byc jakmis skończonym debilem , zeby atakowac, chcąc coś osiągnąc.....atakował w klatce schodowej, gdzie kiedy ja wrzeszczałam słyszeli mnie praktycznie wszytscy sasiediz z tejże klatki.....i to mnie uratowało. tacy sa faceci.pierdolnięci

Gość viola_2
najlepiej gaz pieprzowy a poki nie masz to nos moze jakis lakier do wlosow albo dezodorant ale tylko na czas kiedy nie masz gazu/ te wymienione tez daja po oczach niezle i od biedy lepsze to niz nic. na wszelki wypadek to jednak zglos na policje

wracałam do domu z pracy, jak wchodziłam do klatki schodowej to wszedł za mna jakiś facet, nawet mi dzrwi przytrzymał, myslałam ze idzie do kogoś innego, a ona szedł za mną az na ostatnie piętro. udał ze sstoi do znajomych obok( ale odrazu mi w głowie przeszło dlaczego na dzwonek nie nadusił) jak otwierałam swoje drzwi od mieszkania, chwycił mnie z tyłu w pas, potem za pośladki, ledwo sie wyrwałam , szybko weszłam do domu, zamknełam drzwi i widziałam ze on czekał na schodach. wiem ze mama za nim zbiegła, wyzywała go od zboczeńca, a on powiedział tak to ja. masakra:(

Gość na piesia
to chociaż dobrze że sama nie mieszkasz(chyba tak myślał skoro w mieszkaniu prawie cię napadł)

Gość to był mój topik
mnie akurat co chwilę napadają - mniej wiuęcej raz w miesiącu, także można się przyzwyczaić.:o

Gość dhjgt
nastepnym razem zwracaj uwage kto za toba idzie .

no teraz bede zwracać napewno!!! ale tak naprawde to zadko kto zwraca uwage w dzien kto za nim idzie, dopóki sie coś nie wydarzy

boje sie ze on wróci....:( czy w waszych przypadkach też wracali ci sami???