Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezczelny facet

dziś cejrowski w dtvn powiedzial pieńkowskiej ze z niej wieszak i same kosci..

Polecane posty

Gość bezczelny facet

masakra..szczeka mi opadła jak usłyszalam .. powiedzial ze za chuda i ze nie ma na czym rak polozyc bo mozna sie podrapac o kosci.

Gość widziałam to też
prostak .

Gość bababbaba
Uwielbiam Cejrowskiego i miał racje ,ze tak jej powiedział :-)

Gość ijaija
cejrowski juz taki jest ,ale najlepsze jest ,to ze sam lusterka nie ma

Gość widziałam to też
nie ma kultury debil kiedys w warto rozmawiac na zywo powiedzial tej polance senyszyn z sld ze jest debilką ..tragedia co za poziom..

Gość ...misia...
ale ona rzeczywiście wygląda już jak anorektyczka, no przynajmiej jakiś początek popatrzcie na jej ręce...chudzinka...i w ogóle dziwnie się troszkę zachowuje ...:)

Gość pienkowska
Pieńkowska to stara komunistka zwolenniczka Uni Wolności ,piała z zachwytu jak relacjonowała w Sejmie gdy obalano Suchocka i nie obalono (razem z Kolendą _Zalewską)dzzisiaj robia karierew TVnie podtsrarzełe zwolenniczki Uni Wolności dzisiaj LiDu

cejrowski jest ok gdy prowadzi programy o dzikich plemionach, bo gdy komentuje rzeczywistosc i zwiazki damsko-meskie - straszny oszolom z niego wychodzi, z pogladami giertycha - kobieta do garow i dzieci, homoseksualisci to zboczency i grzesznicy, dzieci powinny byc karane cielesnie, 100% - katol, moze sobie pdac reke z pospieszlskim

Gość pienkowska
Cejrowski jest OK

jest ok - jesli aprobujesz poglady czlowieka ktory wyznaje katolicki patriarchat do bolu i coz - przy calym szacunku dla jego elokwancji i poczucia humoru jest seksistą i szowinistą.

Gość Mam maly niestety
pieńkowska nie jest chuda bardzo a jesli jest to przez chorobe ..wiec czemuja oceniacie skoro mopze sama chce utyc a nie może..

Gość ONA WAZY 46 KILO..
OTO WYWIAD Z PIEŃSKOWSKĄ ...MASAKRA.. "GWIAZDA FITNESS :JOLANTA PIEŃKOWSKA Zeszczuplałam dzięki zupkom Cambridge. Zachęciły mnie do niej koleżanki, ponieważ powiedziały mi, że ta dieta najlepiej oczyszcza organizm z toksyn. Skorzystałam z pomocy specjalisty, który przez trzy tygodnie kontrolował moją kondycję i spadek wagi. Dieta Cambridge nie jest łatwa. Zgodnie z jej zasadami należy jeść specjalne zupki trzy razy dziennie. Żeby móc normalnie funkcjonować i nie myśleć ciągle o pustym żołądku, każdą porcję dzieliłam na pół. W ten sposób zamiast trzech , zjadałam sześć posiłków dziennie. W ciągu trzech tygodni zrzuciłam 6 kilo. Po tej kuracji poczułam się wyśmienicie. Teraz przy wzroście 163 cm ważę 46 kilogramów. Aby utrzymać wagę od tamtej pory nie smaruję chleba masłem, wykluczyłam białe pieczywo i ziemniaki, nie jem smażonych potraw i prawie nie używam sosów. Kolację zjadam najpóźniej o 19. Pozwalam sobie jednak na odrobinę szaleństwa i na drugie śniadanie serwuję sobie szarlotkę (to moja słabość) z kawą."

Gość Cejrowski ma rację
owszem jest kontrowersyjny(wg bardziej wrażliwych nawet chamski:P)Ale i tak go uwielbiam!!!;)|Jest przynajmniej szczery,nie jest lizusem,ma własne zdanie i nie boi się go wyrazić!Wiem,że ludzie tego nie lubią ale ja to lubię i szanuję u innych!

Gość Cejrowski ma rację
jaaaaaasne,|Pieńkowksa chce pryztyć:oehe już to widzę jak C|HCE!!!!!!!!!:PI chora NIE JEST!!!!!!!!!!!!!

Gość ...misia...
o rany je szarlotkę....po prostu strasznie grzeszy...i będzie gruuuba....masakra dietka przy takiej wadze....