Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUPIATE DO DZIELAA

DUŻA PUPA!ZDJĘCIA KARDASHIAN W BIKINI!!!PODOBA SIE WAM TAKI TYŁEK KOBIECY?

Polecane posty

Gość DUPIATE DO DZIELAA

WG MNIE LEPSZY NIZ CHUDY .. SEKSOWNY ..takie ciala trzeba promowac bo u nas w eurupie promuje sie kurde chude plaskie dupska a faceci wolą takie krągle.. ZRÓBCIE EKSPERYMENT I SPYTAJCIE SWYCH FACETÓW CO MYSLĄ O TAKIEJ PUPIE... KAZDY POWIE ZE LEPSZA TAKA NIŻ MALA ..KAŻDY NA 100%..SPYTALAM MYCH KOLEGÓW W PRACY I POWIEDZIELI ZE IM SIE PODOBA.. http://www.egotastic.com/image?path=0803/kim-kardashian-bikini-1-04.jpg&info=Kim%20Kardashian%20Bikini%20Ass%20Pictures http://www.egotastic.com/image?path=0803/kim-kardashian-bikini-1-06.jpg&info=Kim%20Kardashian%20Bikini%20Ass%20Pictures

Gość chemistry radio version
rzygam...........:O obleśny biały wiszący zad Uchowaj Boże nasze polki przed tym....

przecież ona ma sadło :( ble.te boczki wylewające się z kostiumu:(

Gość facetfacet
lubimy ale bez przesady ten jest zapuszczony i niezbyt fajny. Krągłe nie znaczy spasione

właśnie :( a ona jest z deczka spasiona...nie żebym miała coś do puszystych puszyste tez piękne ale ja jakoś wole szczupłe kobiety :)

Gość Mam maly niestety
moze dlatego podoba mi sie to do czego dąże ...wg mnie kobiecy.

za duży ma ten tyłek...ok duża pupa ale zadbana i wyrzeźbiona przez ćwiczenia a nie wielka zapuszczona ...

Gość sraszna straszna
wisząca, cała w cellulicie... brrr, myślałam, że moja jest kiepska :P

Gość
założę się że mojemu facetowi by się spodobała :P

jesssuuu to ona??? na fotkach okładek jest tak przerobiona Photoshopem, że teraz to dwie różne babki..ale spasiona jest to fakt tyle kasy co ona zarabia i tak się zapuścić mój mój tyłeczek..jutro nie będę na ciebie krzywo patrzeć w lusterku

Gość agash
sama mam podobny :o ale mój facet go uwielbia ale mam tez duze super cycki, zawsze jak widzi mnie nago albo w bieliźnie wacek stoi mu na baczność :)

zgadzam sie, dojrzali i powazni faceci wola takie tylki niz \\\"plaskie plecy\\\", a te malotaty to chca modelki zeby sie nimi potem chwalic. zreszta jak sie z kims chce byc to przeciez nie patrzysz najpierw na jej tylek... jak sie kocha to celulitu nie widac :D

Gość ale nadwagę widać
od razu :P ja bym na jej miejscu wzięła się za ostre odchudzanie. Duże tyłki są ok pod warunkiem, że są ŁADNE a nie takie trzęsące zwisy z wylewającymi się boczkami.

Gość beznadziejja
Pol biedy, gdyby byla wysoka i miala zgrabne nogi.. Ale te krzywe serdelki w polaczeniu z tym tylkiem = tragedia. Facetom moze sie podobac, bo oni nie zwracaja uwagi na pierdoly (wg nich) czyli cellulit, rozstepy, boczki itd, ale my kobiety-estetki wiemy, ze nie wyglada to zbyt ladnie.

Gość adatoniewypada
od razu widac ze siedza tu zakopleksione szury :D jak dupa jets duza nie oznacza to wcale ze jest be, zalezy jak to wyglada calosciowo ma byc sexy i jets sexy a ta babka jets pwoszechnei uwazana za sexowna wsrod facetow bardziej niz wy razem wziete hahahhaha 'chiała bym wasze dupska zobaczyc

Gość ta jest be
nie dlatego,że wielka tylko obwisła i w ogóle babka jest gruba i niska, ma kołkowate nogi

Gość SUCZKA Z NADWAGA
dupe ma sflaczala widac ze nie biega ja mam dupeczke zgrabniutka:-)

Gość wy wszystkie ze zgrabniutkimi
tyłeczkami zobaczcie się w lustrze jak będziecie w wieku tej kobiety, no tak za 15 lat, hahaha

Gość a to ona ma 40 lat
? :P Bo ja mam obecnie 26 i sporo lepszy tyłek.

jestem ciekawa czy wy macie lepsze... komentujecie jej tylek a przeciez nie kazdy musi byc plasla linijka. juz widze te wasze tylki... hehe

Gość jackkkk
tak narzekacie na jej tyłek,a ciekawe czy same jesteście idealne... szczerze mówiąc ja już wolę taki tyłek niż wysuszoną kurzą dupę, same kości.

Gość karolus lubi takie
ale wy jestescie tepe... mi sie tam ten tylek podoba. wole taki ktorego da sie zlapac, niz male plaskie ktorego sie nie da nawet zlapac... sie zaloze ze wy same nie macie lepszych puste anorektyczki

Gość astfgwsg
widać, ze ludzie za duże gazet się naoglądali. to tylko tam widać idealne figury dzięki photoshopowi. nie wiem czy tu objawiła się wasza głupota czy naiwność. ona ma normalną, kobiecą figurę. nie jest zasuszonym wieszakiem

Gość No między dużym tylkiem
ale ładnie wymodelowanym i umięśnionym a dużym tyłkiem ociekającym tłuszczem jest różnica a ta pani ma ten drugi typ. :o

Gość QuallaLumpure
O kurczątko! Ale z niej feciara z podwójną brodą i cellulitisem - ochyda, pasztet!:O