Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUPIATE DO DZIELAA

DUŻA PUPA!ZDJĘCIA KARDASHIAN W BIKINI!!!PODOBA SIE WAM TAKI TYŁEK KOBIECY?

Polecane posty

te a ty to moze taka idealna jestes co? ciekawe czy twoj tylek jest pieknie wymodelowany i super umiesniony ze tak oceniasz inne NORMALNE kobiety. ja nie mam super umiesnionego tylta i sie tym nie przejmuje bo mojemu facetowi sie podoba i koniec. wogole nie widze powodu poco wklejac tu zjecia jakis gwiazd i sie podniecac tym ze bez photoshopa wyglada jak gruba krowa. to jest normalna kobieta anie jakas deska.

Gość patrzac moge tylko
stwierdzić że obce jej są ćwiczenia fizyczne. No i pryska magia fotoshopu. :p

Gość Baśka miala fajny ....
Wystarczy pobiegac troszke i 3 razy w tygodniu fitness na pupke i by jej sie posladki podniosly,nie jest gruba zbyt ale faktycznie tylek ma taki ktory wskazuje ze nie cwiczy ,a jednak drogie panie nawet jak kobieta jest okrągla a cwiczy to widac to po tyleczku ze jest wyzej uniesiony,ja nie naleze do szczuplych przesadnie ale cwicze czesto i moja pupa nie jest plaska a taka odstająca bardzo ale twarda od biegania ale przedze wszystkim od cwiczen:-)

Gość No między dużym tyłkiem
ano mam ładnie wymodelowany, mięśnie też są! Nie wyobrażam sobie mieć kluchowatego ciala! :o

Gość sgah
a ja przyznaję, że jestem szczupła i tyłek mam mały, ale będę bronić dupiastych, bo uważam, że takie są kobiece kształty. a komentarze typu: przydąłyby się jej ćwiczenia, obleśna, gruba krowa- zachowajcie dla siebie, ideały. przejdźcie się ulicą i ciekawe czy więcej jest suchych patyczaków czy prawdziwych kobiet?

no to jak masz taki piekny idealny tylek to wklej zdjecie, posmiejemy sie z ciebie. ciekawe czy wszyscy by sie nim zachwycali bo watpie

A to prawdziwa kobieta to tylko ta co ma obwisły, otłuszczony tyłek, biodra i brzuch a taka co o siebie dba, uprawia sport (i nie jest jakimś "wysuszonym patykiem") to już nią nie jest? Ciekawe. :o

Sabiness jakieś kompleksy? Nie martw się, wystarczy tylko trochę silnej woli żeby pozbyć się tłuszczyku. Moze ci sie uda?

Gość serunia
jak tylek to tylko umiesniony i jedrny a nie taki oklapniety;)

Gość sgah
przecież nie mówimy, że kobieca jest tylko ta tłusta i rozlazła, ale chodzi o to, że jak ma troszkę zbędnego ciałka to ludzie od razu na nią naskakują i wyzywają od wstrętnych i leniwych. nie wszyscy muszą mieć idealną figurę, żeby wyglądać seksownie.

Gość dla mnie nadal gruba krowa
Ja mam 61 cm w pasie, 88 w biodrach i 170 wzrostu więc mogę sobie krytykować :P Jak ktoś nie dba o siebie a winę zrzuca na matkę naturę ('bo kobiety takie już są') to żal d.. ściska. Weźcie się za siebie zamiast szukać wymówek i usprawiedliwień. To, że wy i większość waszych koleżanek ma nadwagę nie sprawia, że taka sylwetka staje się automatycznie kanonem urody - raczej świadczy o zaniedbaniu większości dziewczyn.

A na zdjęciach z gazet była taaaaak piękna! :p Ech ten fotoshop! A tu czar pryska, żeby tak o siebie nie dbać. :o

Gość sgah
ja nie mam takiej figury, jestem chuda, ale i tak uważam, że te wszystkie modelki są za chude, a na tym chyba wszyscy opierają swój kanon piękna.

hehe, nie wytrzymie :D irytuja mnie takie komentarze.. przeciez mnustwo kobiet jest "wieksza" i jakos sa ladne, szczesliwe i seksowne. ja nie widze niczego zlego do zarzucenia figurze tej kobiety ze zdjecia

Gość sgah
sabiness popieram! dobrze, że mam towarzyszkę w walce o normalne kształty. ;)

figure ma ogolnie okej niech tylko nad jedrnoscia popracuje;) ale widac ani jej , a ni jej facetowi to nie przeszkadza :)

Gość Baśka miala fajny ....
sgah Nikt nie naskakuje na nigogo bynajmniej ja .Jednak dla samej kobiety jest milo jak jej pupa jest twarda czyli jak sie cwycisz za posladki to czujesz twardosc i nie trzeba duzo tylko troszke samo dyscypliny i zabiegow kosmetycznych a nie jak jej tylek z uplywem lat staje sie coraz bardziej obwisly .....

sgah 👄 wiesz co, one sie tutaj wymadrzaja swojimi IDEALNYMI ksztaltami a na bank sa brzydkie piegowate i 100 x bardziej tluste niz tamta kobieta. jak jestescie taaaakie piekne no to wklejcie fotke, zobaczymy

Też nie nalezę do chudych ale przynajmniej mam umięśnione z deczka ciało a nie takie galaretowate.

zreszta, urodzicie dzieci i bedziecie mialy jej wiek to zobaczymy wasz wyglad. moja matka cale zycie byla chyda jak patyk, a po 3 dzieci wyglada jak paczek a itak jest piekna i podoba sie mezczyzna :)

Sabiness, jak się nie dba o ciało to prędzej czy później sie przytyje.

Gość dla mnie nadal gruba krowa
Ja nie muszę podnosić swojej samooceny wklejaniem fotek na necie :P Zresztą przecież byś się do czegoś uczepiła, prawda? jak nie tyłka to brzydkich majtek albo włosów. Lepiej sama poćwicz zamiast hodować schaby, bo z suwaczka wnioskuję, że do idealnej sylwetki jeszcze Ci brakuje :P

sabiness a co piegi maja do tgo??;) mysle z piegi sa urocze:P tak oczywiscie jestesmy tluste i sflaczale, bo wyrazilysmy sluszna krytyke na temat tylka tej kobiety;)

Gość sgah
ale jak już ktoś wyżej wspomniał jej 'wstrętne, tłuste, zapuszczone' ciało najwyraźniej nie przeszkadza jej facetowi. no patrzcie, a taka jest obrzydliwa. :P może ma troszkę więcej kilogramów, ale to nie znaczy że jest spasiona. bracia i siostry, nie przesadzajcie. to że media wyznaczają własny kanon piękna nie znaczy, ze ktoś kto ma inną figurę jest gruby.

Gość brum um
zaloze sie ze polowa z was marzy o takiej figurze, a druga połowa to moze faktycznie jest szczuplejsza ot co! ;p