Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbcoefbvo

denerwuje mnie glupota polakow- duza ronica wieku w zwiazku

Polecane posty

Gość vbcoefbvo
wyobraz sobie ze mi sie zdazylo w krakowie a jak bylam w ciazy , bylismy na wakacjach robc zakupy, zemdlalam w supermarkecie bo w skepach w polsce jest strasznie goraco, i jakas kobieta zamiast pomoc przeszla mamroczac ze jak sie dupy daje to sie za 9 miesiecy okaze jaka bedzie niespoadzianka... nietety tacy sa ludzie

Gość Dosia123
rany! mam koleżankę, która ma męża starszego o 19 lat. on jest Niemcem. mieszkają za Odrą, ale często bywają w Polsce. nigdy nie skarżyła się na złośliwe komentarze czy inne docinki...

Gość vbcoefbvo
Kuraiko "moj jest czarnogorcem i protestantem i co z tego kocham go bo jest kochany, piekny, seksowny,inteligentny i czuły" coś mi się wydaje że masz kompleksy wśród Polaków nie brakuje protestantów (najbardziej znani to chyba Adam Małysz i Jerzy Buzek), także małżeństwo z osobą innej narodowości to nic takiego... (no chyba że to był podszyw ) ale jeśli podkreślasz takie rzeczy, to znaczy że sama myślisz stereotypowo, że masz z tym jakiś problem... hm Francuzi może i są ksenofobiczni, ale jednak mieszka tam wiele nacji, mnóstwo muzułmanów, osób czarnoskórych, Arabów itd. także Polka z Czarnogórcem to chyba nie jest jakiś ewenement? piszesz tak jakbyś urwała się z jakiejś wiochy zabitej dechami gdzie za czarnoskórymi chodzą dzieci a babki wyzierają zza firanki no chyba że pochodzisz z takiej wsi to się nie dziwię --> to bylo do laski ktora pisala o koreanczyku katoliku wiec postanowilam sie podzielic skad pochodzi moj i jakiego jest wyznania ty glupia małop :p

Gość Dosia123
nie jestem nad wyraz wyemancypowaną kobietą, ale mi nie przeszkadzają związki z dużą różnicą wieku. jeśli ludzie się kochają, to w czym rzecz?

wiesz, moja koleżanka (jak byłyśmy obie młodziutkie) na porodówce usłyszała :"nie trzeba było się pie... to by teraz nie bolało". Jest Polką. Facet Polakiem. To nie ma nic do rzeczy ani narodowość ani wiek. Ludzie ogólnie są podli. Myślisz, że na mnie się nie gapią jak ide umalowana albo w drogim ciuchu ? Też są spojrzenia jak na nie powiem kogo no bo przecież skąś kase musze mieć ;)

Gość Dosia123
Kuraiko masz rację. tu chyba brak pewności siebie.

Gość vbcoefbvo
dpjrzalam dojrzalam , i nie wrzucam wszystkoch do jednego worka, mowie poprostu ze duzo plakow nie aprobuje roznicy wieku miedzy partnerami, a czasem jak taka kobieta wyskoczy z takim testem przydzieciach i mezu ktorzy polski rozumieja to fajnie sie czlowiek czuje... i pozniej sie dziwimy czemu sie z nas smieja na zachodzie

Gość vbcoefbvo
przepraszam za pomylke 00:57 pewna kobitka z wybrzeża zgadza sie... i jeszcze cos dodam... (teraz polecą obelgi na moja osobe) ON nie jest polakiem i wcale nie poznalismy sie a UK (teraz taka moda) tylko w Korei Pd. i wcale nie jest muzulmaninem... 00:59 vbcoefbvo moj jest czarnogorcem i protestantem i co z tego kocham go bo jest kochany, piekny, seksowny,inteligentny i czuły

Gość vbcoefbvo
boj ja niestety zamolod wygladam znajomi djaj mi 16 lat :/ a mam 25 wiec miedzy 16 a nawet 30 widac roznice

Gość vbcoefbvo
bo taka jest prawda facet jest wrtosciowy, a sypia sie tu odrazu gromy ze jak nie polak to kazda laska sie sprzedala co to ma byc? zacofanie...

Gość vbcoefbvo
jestem niska szczupla blondynka, nie maluje sie za duzo wygladam jak nastolatka nawet piwa bez dowodu nie kupie

Gość vbcoefbvo
tym ze moja rodzina to slyszy jesli takie teksty padaja... nie tylko maz i dzieci ale i rodzice itd..