Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna o perłowych

szukam bratniej duszy - przyjaciółki

Polecane posty

odkąd wyprowadziłam się do innego miasta na studia, czuję się bardzo samotna. owszem, mam znajomych, chodzę na imprezy... ale to tylko znajomi. koleżanki do wspólnego "ha ha ha" i tyle. mam też faceta, który jest mi bardzo bliski, mogę mu się zwierzyć itp. ale to nie ta sama relacja - bo właśnie bardzo brakuje mi takiej przyjaciółki od serca. z którą można by pogadać o wszystkim, wyjść na zakupy, na imprezę, zwierzyć się. a i jej pomóc, kiedy będzie tego potrzebowała. może jest tu jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji? ja jestem z Trójmiasta i mam 20 lat

Gość tez tak mamm
ale jestem z wrocka...

Gość sardynka6
zdolowalas mnie, ja nigdy nie mialam kogos takiego, w moich wybrazeniach to lepsze niz miec faceta :)

ja się cieszę, że chociaż mam tego faceta, bo inaczej to bym zupełnie zdziczała... a jego nie mogę ciągle męczyć babskimi sprawami, bo to w końcu facet... trochę inna relacja - on może pocieszyć, pogadać... ale jednak przyjaciółka na dobre i na złe... jest niezastąpiona :)

Gość sardynka6
mysle ze jest niezastapiona, chociaz egzystuje bez niej juz 22 rok. ciezko z tym u mnie bo mam problem z otwarciem sie na druga osobe, a w przyjazni przeciez nie moze byc zadnych barier i murow. jednak chyba nie da sie tak poprzez ogloszenie na forum znalezc przyjazni, ona sama sie znajduje, podobnie jak milosc

wiadomo, że to nie jest tak, że: "od dzisiaj ty jesteś moją przyjaciółką" :) bo przyjacielem nikt się nie staje od razu. ale przecież zawsze można się spotkać, spędzić miło czas, pogadać przy kawce po prostu brakuje mi babskiego towarzystwa :)

Gość a ja z do
a ja z doswiadczenia wiem, ze mozna znalesc bliska dusze przez net :)