Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Korba**

***LEJDIS***LEJDIS***DDD

Polecane posty

Cześc laseczki:):):):) jak wam minal dzien kobiet?? :):) bo mnie bardzo milo ;););)

Jak?? Zje%*#ie!! Walentyniki i dzień kobiet to najgorsze dni w moim życiu!! Tak bardzo ale to bardzo chciałabym zapomnieć...

Sangria>> bylam bylam;);)na baardzo milej i randeczce;) mmmmm mowie ci cud,miod i orzeszki;)

Gość Wrednazołza32
aaaa tu jesteście kobietki :D I znowu musze jakis nick wymyslac ;)

no tylko daj znac na gg albo e-mail ktoś Ty jest ;-) chociaz, nie wiem czy Ci się ten nowy nick przyda, bo cos tu pustooooooooooooooooooooo :-(

No więc w takim razie dziewczyny zarzuccie jakims tematem który możemy rozwinąć do nieskonczoności:D:D:D Macie jakies propozycje?? :D

Sangria>> nie byl to byly:P ale tez nie nowy kolega bo juz wam o nim pisalam kiedys wiec nie jest nowy;););););)

Ja strzelam na Was Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkiego FOCHA!!!! foch, foch i foch... Ide sobie stąd!!

Dziewczyny no co wy sobie w kulki lecicie??????? najpierw zakladacie topik bo niby nikt nie przychodzil a teraz same nie przychodzicie???????? FOOOOOOOOOOOOCHHHHHHHHHHHHHHH

Czy wy sobie w kulki lecicie?? Jestem cięzko chora...;( mam guza mózgu...:( nie umiem z tym żyć... Poradźcie mi coś...:( 😭