Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ee...

jak zareagowac?

Polecane posty

Gość ee...

chlopak napisal mi wlasnie sms ze mnie kocha widac ze bardzo sie wkrecil mnie serce tez coraz mocniej bije ale jeszcze chce poczekac z tymi slowami tylko nie wiem jak odpisac czy wogole jakos reagowac na te slowa

Gość uiuyiugjhghj
puść mu sygnał i niech się zastanawia, co on miał znaczyć :)

napisz mu że Twoje serduszko też mocniej bije. To nie znaczy że kochasz, ale chlopak bedzie zadowolony :)

Gość ee...
Ania myslisz ze moglabym tak ? wiesz ja chyba rowniez kocham ale chce jeszcze poczekac on juz sie odkryl ale to dlatego ze bardzo sie wkrecil, a ja ciagle z lekkim dystansem

Gość obsession202
Ania ma rację, napisz ze Twoje serce też się cieszy :)

Gość ee...
dobrze:) dziekuje wam

ja też, wolałam czekać aż wyznam chłopakowi taką ważną rzecz. Powiedzenie "kocham" to już naprawdę coś poważnego. Mimo to że mój chlopak dużo wcześniej powiedział mi że mnie kocha ja czekałam. Ale myślę że zawsze mówiłam mu to w taki sposób żeby nie był zawiedziony albo smutny. Tak właśnie mówiłam, jak mi mówił że mnie kocha to mu odpowiadałam że moje serduszko też szybciej bije i czuje że nie jest mi obojętny:)

a po drugie gratuluję :) już nie pamiętam jak to jest się zakochiwać... A najlepsze są takie początki. Powodzenia i pozdrawiam