Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SUCZKA Z NADWAGA

WAZE 122 KG CZY SEX MI POMOZE SCHUDNAC?

Polecane posty

Gość SUCZKA Z NADWAGA

chcialabym nie co schudnac,kolezanka twierdzi ze sex bardzo pomaga w tym czy jeste to prawda?

Gość SUCZKA Z NADWAGA
A to fajnie bo cwiczyc mi sie nie chce zbyt i z djeta tez bedzie trudno ,to sobie poszukam jeszcze fajnego przyjaciela co pomoze mi schudnac -fajnie wymyslilam co?:D

Gość predzej sie zatrzesz
a Twoj nowy partner zejdzie na zawal... ;)

Gość SUCZKA Z NADWAGA
A czemu tacy jestescie zlośliwi ?Są amatorzy co lubią takie jak ja ,tylko nie wiem jak to jest w sexie bym schudla skoro to on będzie lezal na mnie i mnie bzykal ,no wiemja tez muszę usiąść na nim od czasu do czasu by zmienic pozycje moze wtedy te kalorie sie traci?

O jezu... jaka zlosliwosc? chyba to normalne? chlop musialby miec konskie zdrowie by cie bzykac pol dnia po to zebys schudla.. mysle ze lepiej zebys sobie kupila rowerek treningowy.. i tak sie zmeczysz i tak :P a przy lezeniu jak kloda z rozwalonymi na boki nogami sie chyba za duzo nie schudnie..

Gość sympatyczna prowokacja
Własnie. Leżąć pod facetem jak kłoda nie zrzucisz nawet kilograma. A jak na niego wleziesz to daję ci 3 minuty od startu do zadyszki i zabójczej kolki. :P

Gość SUCZKA Z NADWAGA
No ja lubie jesc nie ukrywam:-)Slyszalam ze 1 kg mozna jednorazowo stracic wiec jestem zdecydowana na sex:D

Gość SUCZKA Z NADWAGA
Dziewczyny a gdzie mozna spotakc takiego mezczyzne zdecydowanego mi pomoc w redukcji tych moich zbędnych kilkogramow?

Gość na czatach tacy siedzą
i umawiają sie z kazdą chetną na seks

Gość wujek545r42
a ile masz lat ????

Gość 4321a
możemy cie poodchudzać, tylko że najlepsze odchudzanie jest przez seks analny, nie wiem czy twoj tyłek wytrzyma takie odchudzanie

Gość żonkażonkażonka
idź do dietetyka to ci najlepiej pomoże

Gość Grzesiudd
jasne że pomoże;dd ale polecam Ci bardziej wyrafinowane środki.

SUCZKA Z NADWAGA wszystko zależy jaki sex bo jeśli będziesz tylko leżeć to nic nie stracisz bardzo ostry sex wymagający aktywności od kobiety (np. w pozycji na jeźdźca) może sprawić ze schudniesz

Gość tik-takowa
zawsze sex to jakaś gimnastyka i wysiłek ale lepiej idz na siłke ..albo basen...:))

Gość moge cie rznac skad jestes
a wysoka jestes, bo waga jest imponujaca.

niestety ... zeby spalic wlasny tluszczyk trzeba przestac dostarczac nowy zajedziesz faceta zajedziesz siebie i nic sie nie zmieni tak dlugo jak sie nie zmieni twoje odzywianie ...... tylko dieta pomaga w zbiciu wagi sport wzmacnia i pomaga zuzyc \"zapasy\" ale w bardzo niklej ilosci.....

powiem bardziej obrazowo..... kolaz profesjonalista zuzywa w trakcie jazdy podczas wyscigu okolo 600kcal na godzine a jeden kilogram tluszczu posiada okolo 9000 kcal czyli zeby stracic kilogram tluszczu trzeba jechac okolo 15 godz szybkim tempem bez przerwy... bez dostarczania pozywienia ...... a to dopiero 1 kg a gdzie reszta ? faktem jest ze ten sam facet zsiadajac z roweru po wyscigu wazy po 3-4 godzinach jazdy 3 kg mniej ale to tylko dlatego ze wypocil 3 litry potu..... ale to uzupelni sie w1- 2 dni..... wiec tylko zdrowa dieta i to nie na jakis czas tylko do konca zycia inaczej dojdzie do efektu jojo....

Gość taaa samo pimpanie nic nieda

Gość czekoladka_89
pomoże tylko w wypadku gdy to ty przejmiesz inicjatywę ale nie oszukujmy się cudów nie uczyni...przede wszystkim dieta jedzenie więcej ale małych posiłków mi np w zrzuceniu kg pomogły tabletki antykoncepcyjne których się tak bałam bo tyle się mówi o tym że wiele kobiet po nich tyję...

Gość Trololo
Postaw na seks oralny , pomoże ci to schudnac, pod warunkiem,ze będziesz się żywila sama sperma.

Gość trick
dla ciebie nie ma juz ratunku

Gość nnnnnnnek
kiedy to było:p autorka już waży 55 kg