Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_bez_nicka

W dzisiejszych czasach, żeby zdobyć kobietę trzeba ciągle grać

Polecane posty

Gość cza_rują_ca
Bo koledze nie zależy,jak zacznie to bedzie pisał eske za eską :P

Gość a tam czy nie przesadzacie
bzdura z tym traktowaniem.... zycie nie raz nam pokazuje, ze to co dobre nam sie wydaje, jest takie, i n aodwrot:P ze zdobywaniem takze, nie raz bywalo, ze dluuuugo partner zdobywal, na marne....:P tak wiec w tych przypadkach nie ma regul! ALe .. fakt faktem, ze nie mam nic przeciwko "dluzszej grze" jest w tym cos fajnego;) :)

mala poprawka: to co dobre nam sie wydaje, nie zawsze jest takie! 🖐️i dobrej nocki Wszytkim :)

cza_rują_ca, masz rację. On traktuje podryw jak zabawę, a dąży właściwie tylko do szybkiego seksu. Ja z kolei inaczej. Rozpatruję nowo poznane dziewczyny w kategoriach kandydatki na stały związek. Chyba zbyt szybko pokazuję, że mi zależy. To jest mój problem.

Gość cza_rują_ca
Wiem ,bo stosuje te sztuczki :O Jak mi nie zalezało to luzik.Do czasu....

wiecie co, nigdy nie mozna byc przesadnym, a ni Ty, ani On, oboje tak naprawde musicie zaiegac.....:)

Gość asdfg
no zgadza sie to zawsze dziala. nawet pozniej jak juz sie z kims jest. poprostu jak sie facet za czesto odzywa do kobiety to biedna nawet nie ma kiedy sie w nim zakochac - kobita musi miec czas zeby sobie o nim rozmyslac z tesknoty :-D

Gość lepszy seks bez zobowiazan

Gość jestem_soba
A ja nie udaję kogoś, kim nie jestem. Mówię, to co myślę, robię, to co mówię. Nie kłamię, nie upiększam. I wiecie co? Fajną dziewczynę ostatnio spotkałem - i jej się to właśnie podoba. A seks jest po prostu boski - ostatnio jak popatrzyła na zegarek, to nie wierzyła, że minęło nam kilka godzin na pieszczotach (myślałem, że w pracy się przekręcę...). I znowu - tutaj też bez zahamowań i jakiegoś udawania. Też jesteśmy sobą. polecam takie podejście, oszczędza stresu i rozczarowań