Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warkocz komety

Kim jest ta Matylda

Polecane posty

Bez komentarza. Przez takie osoby, jak Ty, jest chujowo na tym forum. Podaj czarny nick i nie mów, że takiego nie masz.

A ja sądzę, że to jakiś bardzo młodziutki \"mężczyzna\" Był tu kiedyś taki garguś czy herman (nie pamiętam dokładnie). Akcja jest baaaardzo w jego stylu. :)

tam bywa róznie, jest wielu debili i emocjonalnych popaprańców srającycjch sobie do ryja i trzymających lewą reke w gaciach bo prawą piszą:) ale sa tez wyjątki do ktorych ja naleze i kilka innych osob. Co do nicka to moze komus kto tam pisal łatwo przyjdą skojarzenia jednak sama go nie podam:classic_cool:

Musztarda nie wiem jakie są akcje miedzy tobą a matyldą żadnej z was nie znam ale to niedlugo sie zmieni :classic_cool: wiem natomiast ze to musi pisac jakaś zawzieta styrana przez nią baba bo powtarzam pomaranczowy piszczący szczurek ową akcją dawno by sie znusdzil a te texty pojawiają sie czesto czyli ten ktos tutaj siedzi. Możecie mówic mi MONK:p

Na pewno nie baba. Nie uwierzę w to. Nie wiem kto i nie wnikam. Na pewno nie Garguś, Perełko. Jeśli ta Garguś miałaby z kimś wojować, to ze mną raczej. Ona Garguś nie miała chyba zatargów z Matyldą. :)

Nie wiem. Za słabo znam i gargusia i Jarka. Mnie dwa tygodnie temu jakaś zawzięta pomarańczke doprowadziła do płaczu. :( Pewnie, ze się nie przyznałam, ze boli mnie dokuczanie i udawałam, ze nie widzę złośliwych wpisów, ale .. Same wiecie, jak to jest, gdy się czyta jakieś niesprawiedliwe i wyssane z palca złośliwości.

Rzadko zaglądam na ten wasz topik, ale ostatnio widziałam jakiś wpis odnośnie Twojego zawodu i całej służby zdrowia...

ehhhh.... ani nie mam odwagi by pisac w tym temacie który załozyłam :( ani też nie mam rozenania właściwie o co chodzi :o A temat sie rozwija ! Oooo..ironio !!!

oj tam Warkocz, nie przejmuj się. Tutaj tak czasem jest, że temat, który miał okazać się hitem, umiera po kilku wpisach, a inny ciągnie się tygodniami. :)

Warkocz komety - to kontynuuj! :D Jeśli Matylda w jakiś sposób zaciekawiła Cie, to najlepiej ją samą spytaj o wszystko, co chcesz wiedzieć, bo informacje \"z drugich ust\" nie są już takie dokładne. ;)

Perło, nie żeba az tak zaciekawiła. Załozyłam ten topik spontanicznie, może nawet bezmyslnie. A czytając go teraz to chyba mnie-więcej wiem o co chodzi z Matyldą. Jeżeli zaś chodzi o usunięcie topiku - proszę bardzo, a najlepiej jak sama Matylda się wypowie Matyldo - jeszcze raz przepraszam Cię 🌼

Gość przecież z gargusiem ona
sie targa od samego początku. garguś jej powiedział że jest stara i brzydka:D Matylda niemal każdego w jakiś sposób obraziła:D To co się dziwicie:D ja też jej nie lubię. A musztardzie się dziwię:D

A nie dziw się. Ja się tylko wytłumaczyłam, że nie \"targam\" Matyldą na prawo i lewo, i nie opowiadam o Jej sraczce. To w sumie drażliwy temat, nie powinno się zakładać o nim topików. Mam czasem ludzkie odruchy i ta akcja zdecydowanie mi się nie podoba. Może? Może. :D

Gość gość
A mi sie wydaje, że to wiecej niż jedna osoba...ale w pierwszej kolejności to jakaś baba pisze na Matylde..jednocześnie zrzucając winę to na Muszti, żeby było zabawniej 🖐️.

dziwią mnie te kwiatki a nie brak udziału w akcji. Bez ciebie i tak kupa ludzi jej nieznosi i jest dla nich żywym gównem

Hm... nie muszę Jej od razu obrzucać gównem i mieszać z błotem, żeby wyrazić to, co myślę. Nie posunęłabym się do pewnych zachowań.

Posunełaś się. Przesyłasz jej kwiatki:P

Nieee... no nie mów, że jestem jedyną osobą, która ma coś przeciwko Matyldzie, bo nie uwierzę. A jeśli chodzi o pozdro, to naprawdę trudno mi się wypowiadać. Ja nie wiem, nie jestem modkiem, żeby widzieć kto, pod jakimi nickami bywa. Nie sądzę też, że mogłaby założyć topik w stylu "srylda się obsrała"... No jakoś mi się nie chce wierzyć. :D

Gość gość
To ja już wiem, kto stoi za tą cała sprawą z Matyldą :classic_cool:

Tak naprawdę, to nikt nie może wiedzieć. Może wiedzieć tylko Najjaśniejszy Modek z drużyną. Reszta, to są tylko dywagacje.

Gość gość
Jasne, że dywagacje, ale ten ktoś: to raczej w stylu pozdro 600 srającej po wazonach i flakonach Jest mi dobrze znany;) I to w stylu tej osoby pisać na jednych, a zwalać winę na innych, czyli od początku miałam racje:DDobrej zabawy, tylko nie mieszaj mnie do tego 🖐️