Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warkocz komety

Dzień Dobry Państwu

Polecane posty

Gość Warkocz komety

Jestem tu nowa osobą, a to jest mój pierwszy wpis. Jako nowa uczestniczka tego miejsca chciałam na poczatku poznac panujące tu obyczaje i tematy. Chciałam równiez prosić o cierpliwość i wyrozumiałośc w moich jakichkolwiek niedociągnięciach czy potknięciach, ale mam nadzieję ze ten stan nie potrwa długo i szybko uda mi się nadrobic zaległości :) Pozdrawiam serdecznie

Gość Warkocz komety
To miło matyldo że mnie powitałaś :) mam wielka nadzieję, ze równiez uda mi się poznac tu więcej osób - równie miłych :) Matyldo jak rysujesz te obrazki ????

Gość Warkocz komety
Agnieszko :) Trszoku czuję się nieswojo, ale mam nadzieję że za dzien lub dwa już potrosze opanuję zasady działania i rozmów kafeterii :)

Gość Warkocz komety
hmmm....nie wiem :( Nie było moim zamiarem wnoszenie czegokolwiek, poprostu chciałam w nim uczestniczyć. A czy wnoszenie czegos nowego jest wrunkiem by tu być i pisać ??? :(

jedni piszą dla ilości postów inni żeby dokuczyć...a inni żeby byc komuś użytecznym...

Gość Warkocz komety
Pzybywam................Napewni ja jako osoba nowa nie jestem w stanie rozruczać to forum, chyba napewno nie. Nie mam w charakterze takiej mocy przebicie, wiec myslę, ze jednak to Ty i inni bywalcytego miejsca sa w tym zakresie tu znacznie skteczni :) Z tego co widze, to chyba nawet nie ma takiej potrzeby bo widzę, że wątki szybko się "kręcą" :)

no kręcą się ale co z tego jak jest w nich mało polotu:) Na kilku forach udało mi sie porwac tłumy wiec tutaj tez może tak byc jednak nie na tym mi zalezy:P

Gość Warkocz komety
Polot się sam rodzi w momenci gdy sam temat go powoduje :) A nieskromnie powiem, że równiez mi go nie brakuje :) Witaj Walentino Każda osobę która tu wchodzi jest mi miło poznać :)

Gość Warkocz komety
Aga - jak więcej warkoczy ? I co znaczy zaczernić ? masz na msyli takiego czarnego nicka jak masz Ty i inni ?? Jeszcze jak bys mi powiedziała jak to zrobic..hmm...??? :)

Welentino, pomimo że jestem w pracy to mi chyba tez się nudziło (dlatego tu przyszłam) ale tylko do tej pory - teraz jest to dlamnie cos nowego :)

u mnie nie za bardzo z pogoda a wieczor...pewnie spedze w domu zanudzając sie nasmierc:/

Wkurza mnie strasznie i przeszkadza ta reklama komórki, nawiasem mówiąc własnie taka mam :) Wam tez tak wyskakuje, ze utrudnia pisanie ? jeżeli tak, to jak sobie z tym radzicie , czy macie jakis inny sposób poza tym, że trzeba go zamknąć ? Ja mam dzis gości na proszona kolację :) Będzie napewno miło, wesoło i zakrapianie Tylko jutro ten ból głowy :( :P

Sama nie jestes, ale faktycznie zbyt duzo to nas tu nie ma, co do relkamy to sa jakies programy do blokowania ale nie wiem jakie muszisz poszukac w necie.