Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5tgt5

mam samochod prawo jazdy a moj chlopak nie

Polecane posty

a co takiego pieknego jest w "turlaniu" autobusami? nie szkoda wam czasu na to wleczenie sie po miescie?

Gość 5tgt5
ale zaluzmy ze nawet je mam i co jak kiedys bede w 9 miesiacu ciazy to bede zpaierdalala za kierwonica i narazala swoje zycie a jeszcze z tylu posadze kilka dzieci albo nagle zaczne rodzic a on mi powie poczekaj az taksowka przyjedzie bo ja cie teraz w tej chwili nigdzie nie zawioze to tlyko takie mmoje przyklady

Gość 5tgt5
jezdza autobusami ok tylko czy bedziecie tak chetnienimi jezdzili jak trzeba bedzie pojechac do jednej szkoly zawiezc dzieci potem d9o drugie zawiezc drugie potem samemu do p[rayc potem pojechac po dzieci kazde gdzie indziej potem pojechac po zakupy i z ty,mi torbami autobusem watpie czy to jest takie fajne

uważam ze powinnas jak najszybciej z nim porozmawiać, jeśli on nie chce zmienić swojego stosunku do życia, a Tobie to przeszkadza to z nim nie bądz.zrozum ze skoro on mówi ze nie chce, to sie już nie zmieni....:(

ja uwazam ze prawko warto miec.zrobcie je, poki jeszcze nie zdrozalo (a ma ciage drozec) nie wiecie co bedzie za 5-10 lat.okaze sie ze stracicie prace ktora macie,bedziecie potrzebowali nowa,i tu sie okaze ze macie szanse na prace ktora wymaga czestego przemieszczania sie po drogach.z autem szybciej i wygodniej

Gość verr
5tgt5 , ale masz problemy. Jak czesto zamierzasz w życiu rodzić? Ile ty dzieci zamierzasz mieć, że tak duży problemem jest rozwiezienie ich po szkołach? Zresztą, co to za odwożenie do szkoły, ja od czasów zerówki sam chodziłem na pieszo i jakoś żyje.

Gość a dajcie spokoj...
u mnie na osiedlu nawet stare babcie smigaja autami :)

kiedyś ludzie nie mieli samochodów i też sobie radzili. uwazam ze troche przesadzasz i wyolbrzymiasz problem. jest Ci źle to z zmin pogadaj.

Gość 5tgt5
mowilam ze ma 28 lat tak ja zamierzam miec 4 dzieci pasuje? i co tam 7 lat wozenie do zlobkow pzredskzoli jakos to przezyje przeczekam no nie?? latwo wam gadac facetom wiecei tylko jak narobic dzieci a cala reszte macie w dupie

Gość 5tgt5
kiedys byly inne czasy a teraz jest 21 wiek

Gość ale Wy płytkie jesteście
czytam i własnym oczom nie wierzę. Proszę, jakie roszczeniowe postawy!!! Nie będę się turlać autobusem, rozwozić dzieci. Możecie się rozstać za miesiąc a Wy roztrząsacie, co będzie za 5 lat :D:D:D

Gość 5tgt5
ja nie mam juz 17 lat nie bede kurwa zyla chwila a potem za 10 lat obudsze sie z z reka w nocniku i powiem kurwa co ja najel;epszegoz robilam zmarnowalam sobie zycie bo nie myslalm o przyszlosci

zgadzam sie z autorka. to nie chodzi o przedszkolny wiek dzieci,ale nawet jak beda starsze.zalozmy ze pojda gdzies na impreze,z ktorej bedzie ciezko wrocic.i nawet nie beda mialy szansy poprosic ojca aby je podrzucil czy odebral skads tam....juz nawet nie chodzi o imprezy ale obojetnie z jakiego miejsca.dziecko wyjedzie z ciezkim plecakiem gdzies na wakacje (kto je bedzie zawozil mama albo taksowka.ojciec nigdy ? bo leniu nie chcialo sie robic prawka)jest mnostwo sytuacji w ktorej to auto jest potrzebne.

Gość 5tgt5
plytki tojest facet ktoremu brak jakichkolwiek ambicji i dla ktorego wystarcza lezenie i ogladanie tv w wolnych chwilach

ile ty tych dzieci chcesz miec.... mnie do szkoły nikt nie woził, pieszo chodziłam. Ja z moim byłym facetem często rozmawialiśmy na temat prawka, powiedziałam ze prawojazdy zrobie dopiero wtedy jak bede tego potrzebowała, jak bede miała pieniądze na własny samochód. a skoro masz taki problem z rodzeniem to wezwiesz pogotowie, albo taksówke, no nie przesadzaj już . Mój obecny facet ma prawko ale nie ma samochodu, i go nie chce, do pracy jeździ sobie rowerem. jak bee miała gromadke dzieci też mnie do szpitala nie zawiezie:)

Gość 5tgt5
a niedaj boze cos sie keidys stanie i co i powie czekaj az taxi przyjedzie???

a skad wiesz ze on chce z toba dzieci moze jestes panienka na kilka chwil dla ktorej nie trzeba sie starac?

Gość ale Wy płytkie jesteście
to go rzuć, jak ma tyle wad!!!!

Gość 5tgt5
watpie

autorko dobrze myslisz. ma 28 lat, myslalam ze duuuuzo mniej.ja tez nie nawidze u facetow brak ambicji.bylam kiedys z takim,i dobrze ze wpoore skonczylam tamten zwiazek.

Gość 5tgt5
powiedzialam wy faceci sie nei wypoiwadajcie bo wasze myslenie ogranicza sie jedynie do tego jak wyruchac panienke a cala reszte macie w dupie tacy juz jestescie

Gość 5tgt5
napisalam on najchetniej to po lsubie zmaieszkal by z jego rodzicami i co? tez przesadzam i za duze mam wymagania?

skoro twojemu facetowi brak ambicji jak sama stwierdziłas to dlaczego z nim jesteś skoro Ci to przeszkadza??? tylko dlatego aby kogoś mieć bo chyba tak... zamiast siedzieć tu na kafeterii powinnas lepiej porozmawiac z nim!!! ale chyba nie chcesz....jak widze. skoro już wiesz co bedzie za kilka lat...to odejdz, jak wiesz ze bedzie źle, wiedz też o tym , ze zrobione przez niego prawojazdy o niczym nie swiadcza...moze je zrobić i co z tego...myślisz ze bedzie taki chetny do ciągłeg owozenia....

Gość verr
5tgt5 , chyba rzeczywiście on jest z tobą tylko dla seksu, bo kto by wiązał przyszłość z wulgarną blacharą :o

Gość mmbv
"i nie chodzi mi o to zeby miec faceta co to ma samochod tylko zwyczajnie o wygode" wygodna sie znalazla :o szofera sobie zatrudnij, bo jego szukasz, po co ci facet?

Gość 5tgt5
a wy jestescie zlaosni wypowiadja sie tacy co to tez na ic nie stac w zyciu a czego sie psodziewacie? ze jakas laska bedzie chciala tracici zycie z kims kto nic nie ma jej do zaoferowania?

Gość 5tgt5
ja nie jestem materialistka i nie bede nikomu tego udowadniala ale nei zamierzam zyc jak biedak

jak dla ciebie jest najważniejsze prawojazdy i wygoda to sobie znajdz innego i po problemie, bo chyba problemów nie znasz...