Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5tgt5

mam samochod prawo jazdy a moj chlopak nie

Polecane posty

Gość 5tgt5
bo ja akurat mam ambicje

Gość 5tgt5
kase na koncie bankowym a on mi debet

Gość 5tgt5
i zaczynam chwilami myslec ze one jest ze mna tylko dla kasy

Narzekasz na chłopaka wytykasz mu jego wady a lepiej spójrz na siebie Uważasz się za lepszą????Wcale nie jesteś.....twoja ortografia i wulgaryzmy świadczą że jesteś płytką materialistką która wybiega heeen w pryszłość Już sie widzisz z domowym przedszkolem które ty wozisz a on nic nie robi

więc dlaczego z nim jestes skoro brak mu ambicji, jest nieudacznikiem i jest z tobą dla kasy????

chyba autorka nie wie dlaczego z nim jest skoro on jest taki zły..:)

Gość ale Wy płytkie jesteście
faktycznie - może być z Tobą tylko dla kasy, bo jeśli taka sama postawę wykazujesz wobec niego, jak prezentujesz tutaj, to na pewno nie jest z Tobą dla Twych licznych zalet - no ale przecież skończyłaś studia, a nie tak, jak my buraki :P:P

Gość WashingtonStreet
A co to prawo jazdy to jest priorytet życiowy??? Jak się mieszka w mieście, to non stop autobusy i tramwaje są, więc w czym problem? Żal Ci d...ściska, że będziesz musiała go wozić?? To rzuć go. Kolejna kretynka na tym portalu. Jedna się pytać, jak oszukać faceta, żeby szedł z nią na wesele, po to by ona mogła demonstrować, iż może mieć każdego. Teraz Ty masz problem - wielki!!

Gość Aney
Uważam, iż nie jest to zbyt głęboki temat do dyskusji, jednakże zgadzam się z autorką, w dzisiejszych czasach studia należy skończyć a prawo jazdy trzeba mieć!! Autorka ma bardzo zdrowe podejście do życia. Samochód przydaje się w tysiącach sytuacji, znacznie ułatwia życie. Należy dążyć do przyzwoitego poziomu życia (nie mówie o wielkim bogactwie) ale pieniądze bardzo ułatwiają życie a co więcej, mając je można tez pomóc potzrebującym.

Autorko, uwazam, ze powinnas powaznie porozmawiać z facetem, jesli mu na Tobie zależy, to niechc choć zrobi to prawko dla Ciebie. Z drugiej strony można by powiedzieć \"widziały gały co brały\"

Gość qbeck
5tgt5 ale problemy masz, mnie nikt nie woził do szkoły chodziłem sam z imprez wracałem tez sam, nie rozumiem dlaczego on mogłby wyręczać cie w wożeniu dzieci tu czy tam i byłoby to ok. a nie można nie mieć samochodu? ty chcesz mieć masz prawko i korzystasz z jazdy nim jeśli to dla ciebie uciażliwe to po ch**a ci ten samochód skoro nie chcesz nim przewieść dziecka. a on nie chce własnie jezdzic miec obowiazek placenia oc ac parkingow przegladow. nie ma prawka jezdzi komunikacja miejska i jakos nie ma problemu tylko masz go ty

Gość wyreczac?
no tak, bo przeciez facet nie ma zadnych obowiazkow, on moze jedynie POMOC I czasem WYRECZYC. a ona ma wszystko zalatwiac, bo przeciez ma samochod, to po co palant bedzie trulas sie z dziecmi autobusem. tak mu wygodniej po prostu. gosc wie jak sie ustawic w zyciu.

Gość niusek
Auto jest jak dziurawy worek na pieniadze (jest niby fajne, ale na pewno nie jest wyznacznikiem męskości). A ten worek chce tylko więcej żreć paliwa. Chcesz auto i coca colę? http://www.youtube.com/watch?v=XidlRhyU7M0 Styka?

Gość daydgfdtaf
Niusek pewnie tak mowisz, bo Cie nie stac na auto. Pewnie kolejny co nie ma prawa jazdy i preferuje rower ponad auto.

Gość 5tgt5
ja tez mialam podobna sytuacje tzn facet bez ambicji i wiesz co.. ja go zostawilam bo to nie ma sensu na dluzej.!

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Czytam i czytam te wasze wypowiedzi u muszę powiedzieć, że problemem nie jest to, że facet nie chce robić prawka, a to, że nie ma ambicji i nie dąży do samorozwoju, a przy tym myśli, że wszystkie rozumy pozjadał :/. Będziesz z nim miała przewalone dziewczyno. Pal licho to prawko (choć powinien je zrobić, nie z tego powodu, że wypada facetowi je mieć, ale z czysto utylitarnych względów), gorze, że on w ogólne nie chce się rozwijać.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Wow, to aż tak stary topik... z 2008 LOL, czyli autorko odeszłaś już od niego tak?

Gość do gazu
z takimi wulgarnymi i wyrachowanymi szmatami

Gość gość
Prawko z offshoreidcardscom mu kup xD Może jak napatrzy się na kolekcjonerskie to postanowi zapisać się na kurs.