Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fuck dich

DEBILNY KOŚCIÓŁ

Polecane posty

Gość Fuck dich

pewnie uznacie mnie za debilną gówniarę,ale ok.najbardziej wkurza mnie pseudo kościół,religijne rodzinki co niedziele zapieprzające do kościoła,i moherowe babcie sterczące nademną w autobusie i walące teksty "co to za młodzież"albo pchające się tabunami do autobusów .ostatnio jak byłam u kumpeli i zbliżała się moja pora wyjścia od niej,to jej mama "ja może zadzwonię do twojej mamy,już się zbliża pora mszy może byśmy wszyscy poszli do kościoła?"i kurwa musiałam z nimi zapierdalać do kościoła a miałam iść na kompa.na szczęście mieszkam z rodzicami są zajebiści!w niedzielę śpimy do 12,kościół mamy w dupie od roku nie byliśmy w kościele i uzbierała się kupa kasy,że kupiliśmy rodowodowego szczeniaczka,zajebiście.a i jeszcze chciałam dodać że pieniędzy na konie umierające w męczarniach i schroniska w polsce nie ma kasy,a jak jakaś dziwka se zrobi dziecko to dostaje becikowe i huj,przepija a dziecko wypieprza za okno!to cała polska!

Gość wacia
a co ci ktos ma odpowiedzieć ? jak cię wkurza to cię wkurza - chcesz , żeby ci poradzić, co zrobic, zeby cie nie wkurzało ?

Gość 09j09j
akurat konie i ich problemy to mam w dupie :D ale poza tym to się zgadzam z hipokryzją polskich oszołomów przykościelnych jak i samego kościoła łasego na kasę. na budowanie nowych bunkrów kościelnych kasa jest, na szpitale kasy nie ma.

Gość parówka
ja nie uważam, żeby pies był bzdurą a biednym powinno sie znaleźć prace, a nie zbierac pieniądze dla nich

Tak było, jest i będzie i Ty swoim wkurzaniem się, przeklinaniem i nerwami nic na to nie poradzisz :) Zacznijmy poprawę Polski od siebie i otoczenia a nie generalizujmy do milionów... Pozdrawiam :D

Gość kaaczuszka
zgadzam sie z toba...ale dziwka nie dziwka becikowe jest przeznaczone dla dziecka :o niektore kobiety na szczecie madrze te pieniadze wydaja

Gość cierpiaca26
tak to jest niestety w naszym kraju.Mam w rodzinie wujkow ktorzy okradaja swycjh pracodawcow z czwgo tylko mozna typu kawa papier toaletowy itp a w niedziele zapierdalaja do kosciolka i biora komunie.Znam tez kilku ksiezy ktorzy smieja sie ze spowiedzi i maja kochanki .Do kosciola chodze ale nie na msze.

Gość bondi
jesteście jeszcze młode stąd tyle w was buntu, kościół nie wyciąga od nikogo pieniędzy na siłę, ludzie sami dają, a tak w ogóle to do kościoła chodzi się po to żeby pomodlić się do Boga, nie dla ludzi i księży a czy ktoś jest w berecie moherowym cz w zwykłej uszance nikomu nie powinno to przeszkadzać , ja jestem już starszą osobą i też nie w każdą niedzielę lecę do kościoła, a na tacę dają tylko raz w roku drugi dzień świąt Bożego Narodzenia, bo wtedy zbierają na KUL, kościół to po prostu dom nie wiem dlaczego debilny?

Gość parówka
fuck dich, ile ty masz lat ? bo coś ci nie pasuje, coś ci dzwoni, ale jakos zupełnie nie ma w tym ładu i składu becikowe nie ma nic wspólnego z kościołem dziwki na autostradzie też nie za bardzo (czy o co chodzi z tymi co sie puszczają ?)

Gość 09j09j
SPROSTOWANIE: kasa w kościele nie idzie na żadnych biednych, tylko katabasy się nią dzielą między sobą (informacja z pierwszej ręki!!). na biednych idzie kasa z niektórych puszek co są wywieszone przy ścianach, ale tam mało kto wrzuca kase

Gość 09j09j
sorry, chodziło o kasę z tacy, że się nią dzielą między sobą księża, natomiast na biednych kasa z tacy NIE IDZIE

Gość 09j09j
blondi ty jesteś prawdziwa blondi. oczywiście że kościół wyciąga kasę od ludzi, bo dostają ponad 1 miliard złotych z budżetu państwa (czyli z naszych podatków). poza tym mają dużo zwolnień podatkowych, składki emerytalne pokrywają tylko w 1/3 wysokości, itp.

Gość ANULETTA
To nie kościół jest debilny,tylko Ty. To , jakim językiem piszesz świadczy o Twoim poziomie. Jestes po prostu ZEREM.

Gość 09j09j
jeszcze inna ciekawa informacja - hipermarkety takie jak Tesco przeznaczają więcej żywności na domy dziecka niż kościelne organizacje takie jak Caritas kto by przypuszczał?

Gość pompeluna
moze mi ktoś powiedzieć skąd wzielo się okreslenie KATABASY na księzy? Bo nijak nie mogę skumać:O

Gość 09j09j
nie ma znaczenia, ważne ile kasy kościół pochłania z podatków ludzi, którzy może by sobie nie życzyli żeby ich pieniądze szły na wypasanie tłustych brzuchów w sutannach tylko np. na szpitale dla dzieci. ja bym wolała żeby moje pieniądze z podatków szły na leczenie dzieci z nowotworami niż na remonty plebanii proboszcza. niestety nie mam wyboru :o

Gość bondi
będąc jeszcze w szkole średniej chodziliśmy z bratem na religię ale kiedy dowiedziałam się, że po religii ksiądz, który ją prowadził zdejmuje sutannę i jedzie z moim bratem na spotkanie z dziewczynami, przestałam chodzić na religię i co.....? świat się nie zawalił, to też człowiek, tylko niepotrzebny celibat

Gość 09j09j
no masz rację, świat się nie zawalił a celibat jest niepotrzebny. tylko że, skoro chcą panienki i samochody, to niech uczciwie pracują i zarabiają na to, a nie wyciągają łapy po pieniądze z budżetu państwa

Gość Jak im nie wsytd wypasać się
za nasze pieniądze kiedy brakuje miejsc w szpitalach. To jest niepojęta hipokryzja.

Gość ecinka-e
a ja ciebie spytam tak>>>>>>> dlaczego musialas zapierdalac(twoje slowa) z nimi do kosciola skoro nie chodzicie do niego ,nie macie takiego zwyczaju ,trzeba bylo odmowic pojscia i tyle -wstydzilas sie powiedziec ,ze nie chodzisz?! to dopiero obluda! :P

Gość bondi
te pretensje do nie do księży tylko do rządu, bo jakby tobie dawali też byś brała bez mrugnięcia okiem

Gość pompeluna
no ale nikt was nie zmusza do płacenia na tace a jesli chcecie zeby te pieniądze z tacy trafiały do jakichś biednych dzieci to wpłacajcie kase na konta tych dzieci a nie wrzucajcie ich na tace proste?

Gość maksi______________
Co do Caritasu to temat rzeka...niby organizacja kościelna, a co się tam wyprawia to głowa mała....koleżanka jakiś czas pracowała tam jako wolontariuszka(jest pielęgniarką z wykształcenia), jak się napatrzyła jak się OKRADA biedne dzieci z pieniędzy które były przekazywane przez mieszkańców naszego miasta, to zrezygnowała....nie raz opowiadała ja organizowano im kolonie w jakichś ośrodkach w środku lasu, bez prądu, bieżącej wody...nie pytajcie co im podawano do jedzenia,bo to nawet nie kwalfikowało się momentami jako pokarm dla psa...

Gość W MOJEJ MIEJSCOWOśCI
Proboszcz ma dwójkę dzieci. Kiedyś taką impreze sobie urządzili na plebani z dziwkami na czele,jeden ksiądz wypadł z okna i zabił sie. Oni mogą pić,balować a na mszy to wytykają ludzi i po nazwiskach wołają że "ten w post jechał samochodem i głośno słuchał muzyki" :-o Odkąd mamy nowego proboszcza,skurwysyn za przeproszeniem,mówi ile co najmniej mamy dawać na tacę i zrobił sobie cennik ile na chrzest,ślub czy pogrzeb to ja do kościoła nie chodzę mimo że w Boga wierzę.

Gość melrose place
a zakonnice to batmany- w moim słownictwie

Gość 09j09j
blondi >>>>> nieprawda że to wina jakiegokolwiek rządu, bo na początku lat 90. kiedy demokracja była jeszcze w powijakach, biskupi grozili wyprowadzeniem ludu na ulicę, jak im rząd nie zapewni całej listy przywilejów finansowych, łącznie z religią w szkołach również opłacaną z budżetu państwa

Gość armata ognia
A dziś Droga Krzyżowa i znów kościół pełen wiernych :P .

Gość antykleryk
je.bać kościół i wszystkich patałachów księży

Gość antyantykleryk
Jeb.ać ateistów i sympatyków lewicy.

Gość antyantykleryk
J.e.b.a.ć ateistów i sympatyków lewicy.