niespokojna2 0 Napisano Marzec 7, 2008 witam i prosze o rade 2 tygodnie temu poraz pirwszy kochalam sie z moim chłopakiem bylismy zabezpieczeni prezerwatywą co prewda nasz stosunek nie trwal dlugo ale on doszedł pużniej sprawdzaliśmy czy prezerwatywa pękła i okazało sie ze nie , również sie nie zesuneła podczas stosunku ale mój problem to ze okres spóznia mi sie dwa dni a miesiąc temu juz miała. czy to możliwe że jestem w ciąży czy może to dlatego że to mój pierwszy raz albo ze stresu prosze o rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maybe Baby Napisano Marzec 7, 2008 Witaj, Okres się spóźnia zapewne przez stres! Ja rozpoczęłam współżycie seksualne miesiąc temu i też po każdym stosunku drżę! Proponuję następnym razem użyć prezerwatywy i globulki, żelu plemnikobójczego:) A teraz wyluzuj i zaczekaj na miesiączkę. Organizm to nie maszyna. Cykle mogą się opóźnić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla zabawy nie mam nicka Napisano Marzec 7, 2008 Jezu! Czy wy nie wiecie, że dwa dni to nie jest spóźnienie. Przesunięcie okresu do 7 dni jest normalne i nie ma wtedy powodów do obaw! Każdy lekarz wam to powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blaaaaaaaa Napisano Marzec 7, 2008 k u r w a :o czy ty masz dziecko 12 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blaaaaaaaa Napisano Marzec 7, 2008 a nawiasem NIECHCIANA. słownik pewnie też niezbyt mile widziany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach