Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość switch

Faceci poznani na portalach randkowych...czy warto?

Polecane posty

Gość switch
Sorki za literówki... do ja poznałam --> to prawda 1 spotkanie duzo mowi...mozna wyczuc osobe juz po 1 sptkaniu, jesli np. nie ma o czym gadac i nastaje raz po raz niezreczna cisza to znak ze cos nie tak jest ale jak jest na odwrót to cos znaczy... trzeba sie dopasowac:)

ja uważam że przez internet mozna poznac kogos naprawde wartościowego jednego chłopaka znam 3 lata z niektorymi byłam w związku z innymi nie ale i tak mam miłe wspomnienia :P

Gość a ja poznalam
zawszde lepiej jesli jest w polsce niz za granica :P:) a rozmawialiscie juz o spotkaniu ?

Gość switch
ada ---> no tak, atkie rozmowy "kontrolowane" to co innego, ale czy to tez nie jedt droga do lepszego poznania sie....?

Gość switch
a ja poznałam --> no to fakt:) jakies wstepne rozmowy były...chcemy sie spotkac w pół drogi ze tak powiem...tak neutralnie

Gość a ja poznalam
ja sie ciesze,bo rozmawialam z nim dlugo....kilka miesiecy...i wiele mi to dalo...poznalam go juz troche...bylo mi latwiej w realu :P:D chociaz jak wspominam nasze 1sze spotkanie...ha ha

Gość switch
No bo jesli załozymy ze tylko jacys sorki za wyrazenie "wybrakowani ludzie" siedza na takich portalach to to jest krzywdzace raczej... zyjemy w erze Internetu, technologii i to staje sie coraz bardziej powszechne, a ja postanowiłam ze zbadam ten rynek:P

Gość switch
a dlaczego ha ha?:P było zabawne ?

Gość a ja poznalam
aaa no to w sam raz :) dobry pomysl :) nawet jesli nie wypali to sobie pomysl, ze jestes mloda a to bedzie kolejna przygoda :D

Gość switch
no własnie traktuje to jako przygode...moze byc róznie, mozliwosci jest wiele...

Gość a ja poznalam
noo tak dosyc :D spedzilismy razem okolo 5 godzin :D pierwsze wrazenie jak go zobaczylam "hm troche za bardzo chce pokazac jaki to on nie jest zajebisty no i ma akcent juz nawet brytyjski" jak bardzo sie mylilam :D nie wiem dlaczego tak mi sie wydawalo ale nigdy pozniej tego nie widzialm w nim:D ogolnie to pilismy caly czas drinki i zachodzily rozne smieszne sytuacje :D w pewnym momencie stwierdzilam, ze musze isc do toalety,on tez...i w pewnym momencie wypalil "to pojdziemy razem,no chodz" Ja oczy jak 5cio zlotowki(chyba mam skojarzenia juz tylko z jednym) on sie na mnie popatrzyl i zaczal smiac "ty pojdziesz do swojej, ja do swojej" oboje wybuchnelismy smiechem:D

Gość switch
he he ---> nieżle...dwuznacznie to zabrzmiało ale wyszło ok Fajnie ze sie dopasowaliscie:)

Gość switch
A mam pytanie do Ciebie: czy w tych rozmowach przez net zachaczaliscie o jakies smielsze tematyn niz zycie, pogoda:P itp ...np. tematy sexu, bo one sie u nas czasem pojawiaja....nie wiem czy to dobrze?

Gość a ja poznalam
hmm...powiem ci szczerze,ze dopoki sie nie spotkalismy to te rozmowy o seksie byly raczej mowione w sposob zartu :) czasami sie zdarzalo ale niewiele :) dopiero po 1szym tym tygodniu ktory spedzilismy razem zaczely sie takie rozmowy na powaznie... hmm ale to moze i lepiej ze o tym rozmawiacie :P mi jakos wtedy bylo ciezko, bo jestem taka osoba:P a teraz to co czasami mowie i on mowi sama mnie zadziwia :D i ciesze sie,ze potrafimy o takich rzeczach rozmawiac normalnie :P

Gość switch
no u nas do takich rozmow dosc szybko doszło...na poczatku w formie zartu...a potem bardzeij powaznie...mi to nie przeszkadza...a moze byc całkiem przyjemne:P to zalezy od osoby pewnie...moze Ty sie bardziej krepowałas...ja na poczatku tez... Ok ja musze leciec, dziekuje za wymaine pogladów i Twoje wpisy:)

Gość a ja poznalam
3maj sie i powodzenia :)