Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poliaaaaaaana

bateria do tel.

Polecane posty

Gość poliaaaaaaana

mam tel. nokie 3410, juz ok.4lata, jak rozmawiam po minucie sie wylacza, rozladowuje sie szybko, mimo nladowania. brat mowi, ze czas zmienic baterie i ze mam zamowic z allegro. nie znam sie :( czy mnie nie oszukaja? czy zamowie dobra>

Jeśli nigdy nie korzystałaś z allegro i masz obawy to po prostu idź do sklepu i kup nowa baterię..osobiście polecam zakupy na allegro wiele rzeczy można kupić taniej;) wystarczy uważnie czytać komentarze użytkowników;)

po minucie rozmowy się wyłącza a bez rozmów się wyłącza po jakim czasie? kup baterię Forevera (chyba najlepsze zamienniki oryginałów) - na allegro 20-25 zł a w sklepie od 30 zł

Gość mozliwe ze jest
ja tez wolalabym z allegro bo pewnie wyjdzie troche taniej niz w sklepie. poszukaj jakiegos tan szego odpowiednika tej baterii nie musi byc koniecznie formy nokia jesli nie zamierzasz korzystac z tego tel kolejne 4 lata. choc poleca sie orginalne baterie, ale one sa drozsze. popros brata niech pomoze Ci cos wybrac. a jak nie to pochodz po sklepach z akcesoriami do tel i poszukaj, porownaj ceny i po klopocie.

i nie kupuj baterii które opisują jako oryginalne jeśli są bez oryginalnych blistrów bo to podróbki :)

Gość poliaaaaaaana
bez rozmow jest ok, laduje co jakis mczas, ale bez szalenstw, nie rozlacza sie, tylko jak z kims gadam, mam male dosw na allegro, ale musze dobra baterie kupic :)

Gość poliaaaaaaana
a co to ten blistr :) i jak rozroznic podrobe od oryginalu :)

Nie kupuj podróbek, nieważne ile pojemności ma bateria (nawet jak jest 3 razy pojemniejsza). Różnica w cenie nie jest duża, a oryginalna bateria posłuży dużo dłużej. Jak odróżnić oryginalną wyjaśniono wyżej.

baterie do telefonów zaczynając od najlepszych: Oryginalne Forever Foof Best cała reszta podróbki ta co podałaś będzie dobra

Gość poliaaaaaaana
tak pierwsza lepsza wzielam z brzegu :) dzieki pedro za poswiecony czas, kiedys zaprosiles mnie do grona :D

Gość poliaaaaaaana
czesc wielbiciel, melismy jechac nad morze i co? :D

I jeszcze coś. Na bateriach Nokii na hologramie jest specjalny kod, możesz go wpisać na stronie Nokii i sprawdzić, czy bateria faktycznie jest oryginalna :) Nad morze...? no kiedy jedziem? Może jak się ociepli trochę? :)

Gość poliaaaaaaana
to kurczaczek co mam kupic? obojetnie jaka baerie z allegro tak? np. ta co pisalam... nie musze miec oryginalu, ale czy tel, bedzie bardziej sprawny :( wielbiciel tyle masz fanek, ze mi przeszlo :( ach Ty niewierny!

Gość poliaaaaaaana
ok, dzieki... zastanawiam sie ejszcze, bo u innego jest obudowa gratis :D

poliaaaaaaana ---> nie widziałem, żeby jakieś tłumy się za mną uganiały :p a nawet jeśli jest ich dużo, to jeszcze nie świadczy o niewierności :p:o Co do baterii... taki FooF na początku będzie trzymał ze 3 dni, po paru miesiącach najwyżej dobę, może trochę ponad. Oryginalna bateria kosztuje ze 20 zł, to nie jest majątek, a komfort dużo większy :)

Gość poliaaaaaaana
jak tylko wejde na cafe zaraz sznur sie pojawia... heheh w wojstu pracujesz? moze jakis mundur??? nie chodzi o 5 czy 10 zl wiecej, ale zeby bylo dobre i dzialalo :)

Gość poliaaaaaaana
dodam, ze czesto laduje- z przyzwyczajenia :P

to wiedz że częste ładowanie - tak jak mycie - skraca życie :P

Gość poliaaaaaaana
raz na dzien?? UPS

poliaaaaaaana ---> nie, od wojska trzymam się z daleka, jak i od wszelkich innych służb mundurowych ;) Ok, ale nie stękaj za parę m-cy, że wyjeżdżasz na weekend za miasto i nie masz gdzie naładować komóry :p Jeszcze jedna rzecz: podróby z reguły ładują się dużo dłużej niż oryginalne baterie (nawet do 2-3 razy dłużej).

Gość poliaaaaaaana
stekac nie bede... chyba heheh... :P