Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

zabawa z dziecmi w wachanie kleju

Polecane posty

bawiliście sie tak?, my z dzieckami swoimi dla zabawy niby to przytykamy worki do nosa a potem udajemy że nam sie kreci w głowie i padamy na dywan. Dla lepsiejszego efektu można dziecko wąchające worek (oczywiscie pusty) kręcić, robić tzw. karuuzele, to dzieckowi naprawde bedzie się krecić w łebku :)

Gość Facet z klassą
oranżadka- nie zdziw sie jak za 10 lat znajdziesz pod ich łóżkiem prawdziwy worek :-(

przecież do nosa przykładamy prawdziwe worki a nie zabawkowe... :( tylko bez kleju oczywiście...

ja czasami bawię się w wstrzykiwanie heroiny. Kupuje sól fizjologiczną w aptece, strzykawkę i igłę i trochę sobie wstrzykuje a pożniej leże i się ślinie dla zabawy :) ale bawimy się tak z mężem tylko czasami jak dzieci są gdzie indziej :)

Gość yyyyyyy oranżadko
dla lepsiejszego efektu zanim dasz dziecku woreczek do wąchania mozesz wtłoczyć do niego wonnego bąka,potem dopiero zrobic karuzelę itp.zobaczysz jak mu się zakręci w łebku:P

w palenie trawy też się z dzieciakami bawimy :) zwijamy papier w rulonik, niby że wdychamy trawę z niego a potem głupio się smiejemy i opychamy różnymi łakociami z lodówki, dla lepszego efektu żeby oczy były niby przepalone i czerwone wciskam dzieckom do oczu pare kropel soku z cytrynu lub ocet :)

Gość Facet z klassą
oranżadka widze ze troche Ci odpierdala ...

Gość lolada jak 150
ofpyte xD alez masz fantazje :D

Faaaajnie:D pd. dlaczego orenżada zawsze kradnie innym stopki?:o A czemu mojej jeszcze nie buchnęła?:D

o żesz w mordę jeża!!!! się uśmiałam, aż mi się sikać zachciało :D :D :D

Gość hahahahahahaha
buahahahah to prowokacja przecież !:D ale udana !

Gorzka! A Ty buchnęłąś dolną cześc stopy od kogoś jeszcze innego! 😠 Jeny, co za kraj, co za ludzie!:D Polacy to jednak złodzieje są:classic_cool:

Gość Murezor
Heh, nie wiem czy wiesz, ale narkomania to choroba, sam jestem narkomanem, nie biorącym od 3 lat. Może pobaw się z dzieckiem w niewidomych, zamknijcie oczy wyjdźcie na ulice z patykami i jazda? Kupcie sobie wózki i wyścigi w parku to jest dopiero zabawa. Zero szacunku i zrozumienia dla innych...