Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasd

Zaglądnijcie i doradzcie, proszę...

Polecane posty

Gość asdasd

Od 5 miesięcy biorę harmonet. Co 28 dni jak w zegarku w piątek pojawialo się krwawienie. A dziś nic... Czy jest możliwe że tabletki nie działały? Czy jeden dzień opóżnienia krwawienia podczas brania tabletek może się zdarzyć?

ja też przez kilka miesiecy miałam krwawienia 4 dnia przerwy jak w zegarku a z czasem cos się poprzestawiało i teraz mam krwawienia zawsze 6 dnia przerwy

Gość asdasd
nie mogę zostać mamą...

Gość asdasd
dzięki za odpowiedz Czy może być to spowodowane dietą? Schudłam ostatnio trochę... Też brałaś harmonet?

Gość How do you feel
ej ale piątek się jeszcze nie skończył a właściwie to jest jego połowa więc jeszcze nic straconego i nie panikuj nie potrzebnie bo stres też opóźnia.

no spoko:)nie martw sie!!!!!! ja zawsze dostaje okres w srody. ale wyjatkowo zdarzylo sie ze dostalam we wtorek czy czwartek a nawet raz w sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 bez paniki:)

Gość asdasd
tak wiem, ale zawsze krwawienie pojawiało się rano jak w zegrku...

Gość asdasd
dzięki za pocieszenie. może faktycznie panikuję. Z 2 razy zdarzyło mi się przyjąć tabletkę z 2 godzinnym opóznieniem

Gość asdasd
za dużo stresu mnie te tabletki kosztują... Nie moge sobie teraz pozwolić na macierzyństwo. Zawsze krwawienie występowało 4 dnia przerwy a dziś nic... I zmartwiłam się bardzo