Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana................

prostownica do wlosow

Polecane posty

jaka jest najmniej szkodliwa dla wlosow?

Gość sojak
kazda jest szkodliwa bo dzialaja w ten sam sposob:)

czyli nie ma roznicy miedzy ceramiczna a inna?

Gość sojak
nie:)

aluminiowa napewno jest o wiele gorsza od ceramicznej i lustrzanej i w prostowaniu i w niszczeniu wlosow ja mam lustrzana i musze powiedziec ze wlosy w stanie bardzo dobrym a prostuje praktycznie codziennie:)

a jaka najlepsza do wlosow cienkich?

a jak chcesz mniej niszczyc wlosy to uzywaj plynu do prostowania lub jedwabiu ja mam jedwab i nawet lepiej sie prostuja :) i koncowki nie stercza tylko sa takie fajne jakbym od fryzjerki wyszla

Gość spokojnie wyżyje
zjonizowana zawsze będzie bardziej szkodliwa bo działa na mokro-a cały jej urok w skuteczności nie w ochronie. Ja mam zwykłą i ceramiczną. Niby ceramiczna mniej niszczy włosy ale wychodzi na to że bujda. zwykłą przeciągam pasmo raz i mam włosy proste jak drut. ceramiczną muszę ten włos traktować 2 lub 3 razy dla takiego efektu. w rezultacie lece po nową metalówkę(stara przestała dzialać miesiąc temu) bo przy takie częstotliwości stosowania stracę włosy na ceramce. Po miesiącu widzę jak sa zniszczone-od zwykłej nie były prawie wcale. całe prostowanie trwało 5 minut bo jest szersza i prostuje za pierwszym razem.

Czesc juz o tym pisalam na jakims topiku. Ja kupilam sobie prostownice remington turmalin i teflon i fajnie prostuje wlosy, sa sliskie i nie elektryzuja sie i nie puszą. No i on ma tez taka pocje ze mozna nią krecic wlosy. Trudno wytlumaczyc ale mialam zalączoną plytke CD i tam wszystko jest pokazane co mozna robic i jak. Polecam szczerze. Kosztowala 150 zl na Allegro. Teraz pewnie troche taniej. Pozdro, jabatka.

na youtube sa filmy jak krecic wlosy prostownica...no i chyba prawie kazda sie da

Gość mijka28
Cześć Mam pytanie do "jabatka" - czy mogłabyś wystawić ta płytę Cd remingtona na rapidshare lub jakoś inaczej żebym mogła sobie ściągnać i oglądnać ? Bardzo byłabym wdzięczna