Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morQ

white temptation our farewell

Polecane posty

Bardzo prosze o przetlumaczenie tej piosenki lub o podanie strony z jej tlumaczeniem.. Dziekuje, bardzo mi na tym zalezy...

Gość duzymisio
Nasze Pożegnanie W moich rękach Dziedzictwo wspomnień Słyszę jak wypowiadasz moje imię Prawie widzę twój uśmiech Czuję ciepło twoich ramion Ale teraz nie ma nic poza ciszą Wokół tego, którego kochałam Czy to jest nasze pożegnanie? Kochanie Za bardzo się martwisz, moje dziecko Widzę smutek w twoich oczach Nie jesteś samotny w życiu Mimo że myślisz inaczej Nigdy nie myślałam Że ten dzień nadejdzie tak szybko Nie mieliśmy czasu się pożegnać Jak świat może nadal trwać? Czuję się zagubiona Gdy nie ma cię przy mnie Nie ma nic poza ciszą Wokół tego, którego kochałam Czy to jest nasze pożegnanie? Kochanie Za bardzo się martwisz, moje dziecko Widzę smutek w twoich oczach Nie jesteś samotny w życiu Mimo że myślisz inaczej Tak przykro, gdy twój świat się wali Będę cię obserwować w te noce Ułóż się do snu i zaśnij Bo moje dziecko To nie jest nasze pożegnanie TO NIE JEST NASZE POŻEGNANIE aha i nie white temptation tylko WHITIN TEMPTATION!! i google sie klania;]

Gość duzymisio
WITHIN - nie ma to jak literowka:P