Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasnowidzimy

Internetowy Jasnowidz dla pierwszych 5 osób.

Polecane posty

1. Tylko czarne nicki, 2. pytanie w jednej notce, 3. odpowiedzi po ok 30-40 minutach Odpowiadam tylko na poważne pytania. Jeśli w pierwszych 5 będą niepoważne pytania to sami zmniejszacie pulę osób, którym odpowiem. Proszę o uszanowanie mnie, gdyż takie sesje kosztują mnie trochę energii, jak również innych, którzy potrzebują wskazówek.

Gość tylko czarny nik
! a dzidziusia w tym roku urodzę?

11.07.1987 * co z moiomi studiami? Skończę? * gdzie będę mieszkała w przyszłości? * jaka jest postawa mojego obecnego chłopaka wobec mnie ? * jak wyglądam?

Czy sytuacja w mojej pracy w końcu sie unormuje? Czy nadal będzie mi dostrczac stresów....

Gość agnieszka-85
czy wroca dawne relacje z mezczyzna ,ktory zerwal ze mna kontakt izabela 14.01.62

czy wroca dawne relacje z mezczyzna ,ktory zerwal ze mna kontakt izabela 14.01.62

Nie wiem czy trzeba swoją datę, ale podaje na wszelki wypadek 27. 06. 1982r. Pytanie było o pracę. Dzięki z góry:-)

avenuska: czakta Manipura odpowiedzialna m.in za karierę i ambicję funkcjonuje prawidłowo, także nie powinnaś mieć problemów ze studiami. Po Twojej aurze widać, że jesteś dośc energiczną osobą, która tak na prawdę potrzebuje nieco więcej rozrywki, aby nie popaść w niebezpieczną dla ciebie rutynę życia. Widzę, że wasze aury są na podobnych drganiach, jednak w krótkim czasie rozstaniecie się. zuzasek: Cakra Muldahara i Svadhistana nie działają poprawnie, co moze oznaczać pogorszenie się sytuacji finansowej i zachwianie relacji między wami. Skup się na życiu rodzinnym i polepsz relacje ze swoim mężem, gdyż dzięki temu wasz związek ulegnie wzmocnieniu dramagueen: Twoje polo morfogenetyczne jest pełne nieregularnych dziur, które wskazują, że leczysz, bądż rozpoczyna się jakas choroba. To bezpośrednio widać w Twojej aurze, która ma cechy osoby cierpiącej. Czakry tojej duchowości nie są drożne. Musisz więcej czasu spedzić na medytację i rozwój własnej osobowości, aby działały prawidłowo. HaPo: niestety w Twojej aurze widzę, że jestes pod presją, która bardzo negatywnie wpływa na formę twojej aury i przepływ energii w czakrach. Jeśli sytuacja się nie poprawi powinnaś pomysleć o znalezieniu innej pracy, lub zacząć przebywac więcej w jakims spokojnym miejscu. Nie widze poprawy w Twoim otoczeniu w ciągu najbliższych kilku dni a nawet tygodni. iza66: nic emocjonalna, która wypływa od ciebie nie pozwala ci pójść do przodu. Mężczyzna, który zerwał z Tobą kontakt w najbliższym czasie się nie odzewie, nie widzę zmian w Twojej sferze uczuciowej. Widzę w twoim otoczeniu kogoś, kto jest Tobą zainteresowany, ale ty go nie dostrzegasz.

A teraz moze jeszcze jedna kolejka dla kolejnych 5 osób ??:)

Gość wioleinka
Jeżeli mógłby pan mi jeszcze odpowiedziec.... chciałabym wiedziec czy kiedykolwiek będę łada... bo teraz mam 15 i jestem brzydka. Prosze o odpowiedź.

jesli mozena to jescze ja to wazne chcialabym sie dowiedziec czy moj chlopak bedzie mial dobra prace i czy to ten jedyny czy bedziemy razem szczesliwi.jesli chodzi o dzidziusia to co pierwsze urodze. z gory dziekuje

Gość wioleinka
Ja na prawde jestem w potrzebie... mam co dzien myśli samobójcze z tego powodu. Proszę o szczerą odpowiedź.

Gość wioleinka
07.04.1992 PROSZE

Aha :(a mozesz mi jeszcze powiedziec czy ja powinnam sie pierwsza odezwac, czy przyniesie to jakies efekty , bo nie wiem co robic

Aha :(a mozesz mi jeszcze powiedziec czy ja powinnam sie pierwsza odezwac, czy przyniesie to jakies efekty , bo nie wiem co robic

czy Jemu na mnie zależy i czy pogodze sie z ludzmi z przeszłosc tylko czy to była odpowiedz na moje pytanie ?

Całkiem mnie dobiła ta odpowiedź...;-( Nie zmieni sie w ciągu najbliższych dni, ani tygodni?...Przecież umrę na nerwicę i bezsenność po takiej wróżbie...No ale trudno...Sama chciałam....

1979,07,21 Jak potoczy sie dalej moje małżeństwo? Czy będę szcześliwa? Czy w końcu odnajdę spokuj?

Hapo Twoja wrózba nie jest zła tylko badziej do przemyslenia pewnych rzeczy .. pozdrawiam

Ja tam nie widze nic do przemyślenia...Umowa w pracy mi sie kończy za niecałe 4 miesiące, bo tylko kogoś zastępowałam przez rok, więc teraz i tak pracy nie zmienię, a spokojnego miejsca to ja nie mam, niestety...Jedynie mój chłopak działa na mnie pozytywnie, ale mieszka daleko i widujemy sie tylko w weekendy...W każdym razie dziękuję, że moje pytanie nie zostało bez odpowiedzi.

Dzieki za przepowiednie Jasnowidzu:-) Powiedz mi w jakim kierunku powinnam zrobic badania? Jak z moja praca? Dziekuje z gory jeszcze raz pozdrawiam