Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oluuuuuuuus

zazdrosna!! POMOCY!!

Polecane posty

Jestem strasznie zazdrosna..;/ mamy dzis razem oglądać jakis film a on wybrał aniołki charliego.. znow bedzie sie ślinił na te aktorki:/ Co ja mam z nim zrobić..?:/ i bedzie komentowal kurde;/ on nie jest zazdrosny o mnie.. no chyba, że tańczę z jakimś jego kolegą a on mnie chwyta gdzieś.... Ech:(

Gość odpuść sobie
zazdrość bo go stracisz albo bedzie cie olewał

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sory, ale to brzmi jak zwierzenie 25 latki...

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
miąło byc 15 latki :D

Gość Agnieszka S.
Oj dziecko...co za pytanie, co za temat....takie problemy kochanie to do Bravo Girl

No nie mam 15 lat:P to moj nażeczony i mam 21 lat.. ale dzieki za porównanie mnie z 15 latką..

Nie jestem dzieckiem Agnieszko:) Mam już swoje lata.. w każdym bądź razie zazdrość towarzyszy chyba przez cale życie.. niektórym;)

Gość Agnieszka S.
21 lat czyli dziecko :) masz racje, że zazdrość towarzyszy każdemu, ale być zazdrosną o aktorkę? DZiecinne

Gość i ja dołączę
z tym samym problemem.

Gość i ja dołączę
sposobu na te zazdrosc nie mam niestety, ale staram sie jej nie okazywac bo to przeciez chore zeby byc zazdrosnym o babe z telewiora ;) wqrza mnei tylko jak po filmie chce si ekochac a ja mam wrazenie ze podczas seksu on fantazjuje o tej jolie albo innej ;) hehehehehhe faceci ;)

i ja dołączę ---> dokładnie...:/ kurczę to jest straszne.. tu sie kocha ze mną a tu mysli być moze o innej..:/

Gość Oluuuuuuuuus
jestem pasywnym gejem :classic_cool:

Gość Dziecko ile ty masz
lat? chyba nie masz większych problemów w zyciu! :o

Gość Oluuuuuuuuus
jem kupe :classic_cool:

Gość Oluuuuuuuuus
uwielbiam uprawiac sex z psem sasiadów. Reksio niesamowicie finezyjnie penetruje mojego Anusa :classic_cool:

Dziewczyny, współczuję Wam, ja bym nie była zła że ogląda Aniołki Charliego (choć my i tak oglądaliśmy razem w tym czasie Angelinę i Brada) ale gdyby mi powiedział, że mogłabym wyglądać tak jak któraś z nich to by wylądował za drzwiami i mówię serio. Jak mu się nie podoba coś to niech se znajdzie swój ideał :O nie pozwoliłabym sobie na to, żeby mój facet mnie w taki sposób do kogoś porównywał

a jestem ciekawa czy Ciebie by nie ruszało gdyby facet Cie porównywal do innej.. DO BŁYSKOTKI - ja w tym czasie wychodze z pokoju i się do niego nie odzywam.. tyle, że to trwa i trwa..

Gość pozwoliłaś sobie na to to masz
obrażam si ei wychodze - jak iwdac jetseś jeszcze dzieckiem i nie pisz znowu mam 21 lat. A tak cię zko morde otworzyć i powiedzieć jak ogladałąś ten film ze ten facet jest słoki, ma sliczne zeby, posladki , fajnie się ubiera itp. jak cięzko a może mózgu nie masz

no ale po co Ci ktoś, kto przy okazji głupiego filmu pokazuje Ci, że są inne, piękniejsze? Może i tak jest ale co mu to daje że Ci o tym powie? Przemyśl to, w związku powinnaś czuć się bezpiecznie, powinnaś czuć się jak najpiękniejsza kobieta na świecie, czy tak jest?

to sa tylko aktorki.....zapewniam Cie ze w zyciu z zadna z nich nie bedzie;) ogladaj z nim, niczym sie nie przejmuj....