Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak to jest

BÓL PRZEŁYKU

Polecane posty

Gość simones
Ogolnie to ja mam to samo... bylem dzisiaj u lekarza i lekarz mi powiedzial ze jest to zapalenie wstawki zoladka i dostalem silne antybiotyki ale poweidzial ze to sie latwo leczy

Gość moszi
Mi się wydaje że to refluks-ja mam podobnie. Byłam już u gastrologa i dostałam leki obniżające poziom kwasów w żolądku-to one "parzą" przełyk i dają takie dolegliwośći. Spróbój possać Reni lub coś podobnego i zobacz czy Ci przejdzie.Jeśli tak-idź do gastrologa-dostaniesz leki. Pozdrawiam

Gość jessyka
Od dwóch dni też boli mnie przełyk. zaczyna się od splotu słonecznego i boli nawet jak nic nie jem, ale najbardziej przy jedzeniu. W nocy raczej nie - mogę normalnie spać, zaczyna się dopiero nad ranem. Dodam że sam żołądek jest w porządku - nie boli, nie mam zgagi. Trzy dni temu miałam wyrwany ząb i biorę antybiotyki - wtedy wszystko się zaczęło... to może być od tego? jak skończę przyjmować leki przejdzie?

Gość uupppppppppppppp
tak to moze byc od lekow. ja jak zaczelam brac sterydy to tez zaczely sie u mnie dziwne problemy zolodkowo przelykowe

Gość Arturro23
Witam! Mam pytanie, ostatnio jedząc obiad poparzyłem sobie przełyk gorącym ziemniakiem, popiłem wodą mineralną i ból minął, jednak wieczorem zaczęło się od nowa i już tak 2 dni. Ból odczuwam podczas przełykania pokarmu i kiedy mi się odbija, boli mnie na środku klatki piersiowej, czasem bardziej po prawej stronie. Nie wiem co robić :( poczekać aż samo przejdzie czy iść do lekarza?

Gość Rylleyn
Też to czuje,jakby coś mi utknęło w przełyku.A jak przełykam ślinę to boli jakby mnie ktoś uderzył w te gardło.Może ktoś wie co to?

Gość gość
witm, mam problem z przełykiem podczas leczenia anginy, wszystko dokładnnie opisane http://medyczka.pl/bol-przelyku-w-trakcie-anginy-27940 czy miał ktoś podobny problem i może mi pomóc? co zażywać na złagodzenie? prosze o odpowiedzi na medyczce bo tutaj nie wiem czy odnajde swoją wiadomość później

Gość gość
Tu tez jest medyczka