Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ricardo 23

Jak zrozumieć kobietę ?

Polecane posty

Niech mi wytłumaczy ktoś czego tak na prawdę kobiety chcą od mężczyzn! Bo jeśli facet jest na każde skinienie kobiety, a ona mówi że jest jej źle to co trzeba zmienić aby było jej lepiej ?

Gość depresyjka wiosna 2008
Kobiety właśnie nie lubią jak facet jest na każde ich skinienie :O

Gość trzeba jeszcze
zarabiać więcej

Gość Ale laska ze mnie
ja tam mam każdego faceta na skinienie, faceci TO SĄ NIEWOLNICY WŁASNEGO KUTASA trzeba ich tresować, są jak psy, jak się boisz to szczekają ale jak masz bicz to sa potulni

Gość american pie
a po co je rozumieć?:O rób co chcesz i kiedy chcesz🖐️

Gość depresyjka wiosna 2008
Aha i taka uwaga na przyszłość kobiety nie lubią także jak co chwilę facet powtarza "rozumiem Cie kochanie" :O

co ty wyróżniasz stopnie olewania ?? z drugiej strony może masz rację i to jest sposób na nią

Gość ewinka hi
przeczytaj faceci sa z marsa a kobiety z wenus!!!!! i juz bedziesz wiedziec o co chodzi :D to co facetom wydaje sie na miejscu dla kobiet jest bezsensu i odwrotnie.

Najlepiej z tą kobietą porozmawiaj.Niech ona Ci powie czego chce.Ludzie rozmawiajcie ze sobą.:-)

Gość Adam Rivioli
kobiety są spoko ale jarek-84 autorytet tego forum mi napisal na meila prawdziwą sentencje o nich "kobiety są fajne, ale śmierdzą rybami i dlatego wolę mężczyzn"

Gość ja powiem w imieniu kobiet
miłości, miłości i jeszcze raz pieniędzy!

Gość ewinka hi
ja chce byc rozpieszczana coraz bardziej i bardziej chce zeby o mnie pamietal i pisal ladne wiadomosci chce zeby swiata poza mna nie widzial na szczescie mam to wszystko ;)

Gość ja też nie rozumiem facetów
Jesteś dla nich dobra. Kochasz ich, zaspokajasz ich potrzeby, pierzesz im, sprzątasz, gotujesz, rodzisz im dzieci a potem po latach przychodzi ci taki i tak się odwdzięcza że mówi że dusi się w tym związku i że odchodzi do kochanki. Morał taki żeby nie robić niczego dla faceta, bo nie dość że nie doceni to jeszcze powie że nie byłaś dość dobra, że wieje nudą i codzienność go przytłacza.

dobrze powiedziane:) ale jak zmusić tą drugą stronę do powiedzenia czego tak w ogóle jeśli dajesz jej wszystko ??