Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 7, 2008 zakupię sobie pęk tulipanów w kolorze różu zabielonego ;) do tego flaszka wina plus dwa ptysie, taki komplet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrettyInScarlet 0 Napisano Marzec 7, 2008 może rajstopy do tego? od tak, dla zachowania tradycji;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Marzec 7, 2008 jak nie puscisz zwrotki po dwóch ptysiach zjedzonych pod rząd będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idz co centrum handlowego Napisano Marzec 7, 2008 to dostaniesz kwiatki i czekoladki za free tylko winko sobie dokupisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrettyInScarlet 0 Napisano Marzec 7, 2008 serio? gdzie tak dają, moze się wybiorę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja sobie zrobie chyba Napisano Marzec 7, 2008 jakiś prezent. Może nowe butki albo sweterek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 7, 2008 to nie jest normalny dzień... to jest dzień niesamowity, magiczny...;) o rajstopach pomyślę... kiedyś było do tego po goździku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin11 0 Napisano Marzec 7, 2008 --> luska jestes sama czy chłop na wyjeździe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 7, 2008 Myrevin jestem sama do wieczora a co? zainteresowany? :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 7, 2008 pewnie lecisz na mojego ptysia...? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spierdalajcie Napisano Marzec 7, 2008 ten dziwak jest mój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Drypcia 0 Napisano Marzec 7, 2008 A ja jakiem babcia Drypcia odwale sobie jutro sama rajtki we wzorki i tradycja zostanie zachowana i korzysc jaka z tego będzie ..nowiuskie rajty we wzory! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin11 0 Napisano Marzec 7, 2008 --> luśka Juz ci pisałem kiedyś że nie. :P Moimi pytaniami kieruje niezdrowa ciekawość.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enamorada 0 Napisano Marzec 7, 2008 Ja to sobie chyba wibrator kupie zamiast tulipana :P Taki feministyczny kwiatek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upka 0 Napisano Marzec 7, 2008 Ku..r.. a mnie nie jest stać na bukiet floszek :)To sobie jenego floszka kupię :)I ze dwa fajkowate paczkowate .I oświęcę puste sciany świeczkami .A i jeszcze lusterko kupię ,bo co ludzie powiedzą ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upka 0 Napisano Marzec 7, 2008 zmoczenie jakieś ,gucha nie żyje Googlowałam i sparawdziłam ....Kto ma nekrofilie uprawiac ?Pomarańczka jakaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
upka 0 Napisano Marzec 7, 2008 grucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 8, 2008 jak tam...? w ten cudownie słoneczny dzionek...? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach