Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stuk puk puk

Gdzie jest Bóg

Polecane posty

coś niestety nieuleczalnego:( widisz Płatek ja nie mma tyle siły i myślę że chyba niedłgo skoncze w Wiśle czeka mnie powazna rozmowa jesli przebiegnie nie po mojej myśli to... będę historią.

Andrzej,wierz mi .Nie warto.Też kiedyś myślałam tak jak Ty.Przeżyłam coś , co kompletnie odwróciło mój tok myślenia.I chociaż to było straszne,w pewien sposób dziekuję losowi,że to przeżyłam.Po tym doświadczeniu zaczęłam doceniac życie.:-)

A ja Tobie i sobie życzę ,żeby Ci się nie udało.Wybacz ale uważam ,że naprawdę jest po co żyć.:-) Idę spać.Trzymaj się chłopie.:-D

Andrzej wezze zycie zabary i sie nie daj ... nie daj innym satysfakcji , dla siebie zyj zebys sekunde przed nie mial przeswiadczenia jaki z ciebie tchorz ..choc po niej juz nic nie bedzie wazne ...

Żeby nie było niedomówień.Ja tylko nie chciałabym,żeby z tą Wisłą Ci wyszło.Reszta musi się ułożyć.:-D

Gość o ja nie mogę
do płatak Płatek Andrzej,wierz mi .Nie warto.Też kiedyś myślałam tak jak Ty.Przeżyłam coś , co kompletnie odwróciło mój tok myślenia.I chociaż to było straszne,w pewien sposób dziekuję losowi,że to przeżyłam.Po tym doświadczeniu zaczęłam doceniac życie. napisałaś że Bóg ma ważniejsze sprawy a może przez to co przeżyłaś Bóg chciał ci powiedzieć ze jest przy tobie i chce ci pomóc. Ja wierzę że Bóg istnieje i mi pomaga Ale ide już bo mnie zaraz wszyscy od moherów zwyzywają itd.

Gość o ja nie mogę
heh ale zazwyczaj tak jest że np ktoś zada pytanie "Czy wierzycie w Boga" i jest wiele odpowiedzi że nie, że Boga nie mam ect. I pojawia się jedna osoba czy kilka które piszą że Bóg istnieje i zaraz jest nagona że to mohery piszą i napewno słuchają Radia Maryja

o ja nie mogę - akurat tu był wielce konstruktywny post na temat rzekomej pustki ateistów (ciekawe, czy obejmuje ona także gnostyków? wyznawców pozostałych religii? :P ) nie sztuką jest krzyczć wszem i wobec "tak! wierzę! hurra!", co się zdarza nader często. ale nie dziwię ci się, powiesz slowo, to cię obrzucą błotem, niezaleznie od tego, po ktorej stronie barykady stoisz ;)