Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esteta

ruch! no bez jaj!

Polecane posty

No bez jaj ! Parę dni po sylwestrze kupowałem w kiosku wybiórczą, nagle kioskarka do mnie niczym Ojciec Tadeusz \"komuch\" no to ja na to \"że co proszę?\", na co ona \"idź pan, kolejka, no idź pan!\". No to myślę sobie \"ale pipa, a ch*j jej w pupala\". I poszedłem. No bo co? Mało kiosków na świecie? Godzinę, może półtora potem, dokładnie w tym samym kiosku(kiosk przy przystanku autobusowym) babka do swojej psiapsióły(do pracy psiapsióła przychodzi? od kiedy?) że \"tamten to też z czerwonej swołoczy\". Patrzę ciut podkurwiony i sobie myślę, że tak tej głupiej pipoliny nie zostawię. Ale nie będę się z nią wyzywał, bo mi się zrobi przykro, jej się zrobi przykro i żadnej nauczki mieć z tego nie będzie nikt. Poza tym dzielnica nie moja i może tu jeszcze w papę dostanę. Zrobię zatem to, co robiło się w szkole podstawowej, tyklo zrobię to na grubą skalę: Piszę skargę(tyle, że mailem) do Ruchu S.A. Reakcja łatwa do przewidzenia - nic, żadnego odezwu. Piszę list do samej Warszawy, nic. Piszę drugiego maila, że tak się po prostu nie robi, że osoba w pracy powinna być w jakikolwiek sposób kompetentna i nie powinna obrażać klientów. No i nic. Myślę sobie \"ładne klocki\" i dzwonię sobie dziś do tutejszego BOKu i mówię, że tego i tego dnia około tej i tej godziny baba mi powiedziała to i tamto, po czym(nawet nie po, a w trakcie) pani w BOKu mówi mi \"dziękuję za uwagę\" i się momentalnie rozłącza. Panie i Panowie gorąco polecam Kolportera ! A najlepiej schłodzonego Żywca, albo Lecha, byle nie Ruch.

Gość Pan Jaweł
Zabawny topik :-D