Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdvvdddvd

Torbiel na jajniku- jakie objawy?

Polecane posty

Gość vdvvdddvd

Gość ona78346374364
ja mialam kiedys torbiel na jajniku.........bardzo mocno bolal mnie brzuch na dole tam gdzie jajnik...i tylko tyle wiecej objawow nie mialam...............myslalm ze to wyrostek moze poszlam na usg a potem mnie skierowali do ginekologa..........po tygodni torbiel pekla

Gość Margeuritte
ja tez mialam , moze byc okoloskretny, czyli obrastajacy jajowód. Wtedy ból jestl pulsujacy w dole brzucha, jakby ktos sciskal motem mocniej i puszczal i potem znowu. Bo taki torbiel hamuje wtedy doplyw krwo. Kapiele w cieplej wodzie pomagaja usmierzyc bol. Troche ale lepiej isc do lekarza zeby sie nie meczyc.

Gość vdvvdddvd
a czy jesli jest tylko takie jakby kłucie w dolnej czesci brzucha po prawej stronie i te kłucie promieniuje w pachwine i noge , bez zadnych bólów brzucha to tez moze byc torbiel?

jeśli ból promieniuje w stronę pachwiny może to być torbiel tak było u mnie i okazało sie ze mam torbiel na jajniku

Gość Margeuritte
wlasnie prominujacy bol z boku moze byc pachwina to moze byc torbiel , ale mozesz tez miec bolesna owulacje albo podziebic sobie jajnik. Bol to nie dowod ze masz torbiel potwierdzi to tylko usg.