Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiek i staż

uwaga tu podajemy wiek i staż na kafeterii. może być na czarno i na pomarańczowo

Polecane posty

Gość 59 lat i siedem lat na kafe
:P

A ja mam 18 lat i siedze tu.. 8 miesięcy:p właściwie to nie do końca, bo byłam pod innym nickiem, ale mało znana:p i przez wakacje mało tu siedziałam, najwięcej przez zimę:p pomarańczki potwierdzą:D:classic_cool:🖐️

Gość 38 lat
do 59 i 7 lat na kfe to ty w wieku moich rodziców jesteś (mama) kurcze, co ona by tutaj czytała :-O i dobrze, ze ejj tu nie ma :-D

Gość hogatkaagatka
Mnie szokuje że ktoś w wieku 38 lat czy 42 siedzi na kafe... O 59 już nie wspomnę... To prawie 60!

Kafeterie zuważyłam lata temu .Wydawała mi sie wtedy tak intelektualna .Dyskusje o filmach ,o książkach .Czułam sie nie na miejscu .Tego nie oglądałam ,tego nie czytałam .:( Po tylu latach niebycia ,nie otwieraniu tej stronicy ,nagle mnie oświeciło:) Jest forum !!! Ludzie z normalnymi problemami . Sorry pieprze jak potuczona ale ja z Rodzina zaczełam już Dzień Kobiet ,święcić Za zdrowie kobiet :)

nałogowo siedzę na kafe pół roku, wcześniej od czasu do czasu pisałem na pomarańczowo, od pierwszego czarnego nicku upłynęło już na pewno 17 miesięcy :)

Gość ksenofaryna ma ze 47 lat

aaa,rzeczywiście cionża ,draże i gęsiwo dom waryjatów teraz albo tak rzadko zaglądam,albo nic ciekawego rzeczywiście nie da si wyłuskać na forumie:(

cóż, w 73 roku zycia wzięło mnie na wspominki i użalanie lepiej pójdę w diabły.dla niepoznaki psa zabiorę,ze niby spacer 🖐️ i kota mam wyobraź sobie!

A ja mam 20 lat i na kafeod jakiegos miesiąca moze półtora:) a na ero juz nie mozna ani nic poczytac ani tymbardziej doradzic nawet na uczuciowym juz cos sie zaczyna je*ać.. nie wiedziałem ze to kafe tak uzależnia ach ta kofeina ciekawe czy juz mnie ktos kojarzy:D

mam 24, na kafe jakies 4 albo i 5 lat, juz nie pamietam :) kurde, przegralam prawie jedna piata swojego zycia 😭

Gość każdy tak ma
35 latek i kilka miesięcy na kafe...