Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdeewqdwqedd

Zobaczcie filmik jak Saska Strunin Mowi zarabiscie po angielsku!!

Polecane posty

Gość ewddw
ostra sooka z niej

Gość lml
zazdrosicicie jej co nie?niedosyc, ze ładna to jeszcze zdolna!!:)

Gość mojsmjik
Sasza doskonale zna angielski...tak, tylko ten jej popis wydał mi się nienaturalny, nie lubię jej

Gość mojsmjik
ja nie cierpie saszy..za kazdym razem jak jola cos mowila to ona sie odwracala i sie nasmiewala z jolki...i szydzila z niej do facetów..masakra jaka pewna siebie...okropna jest

Gość mojsmjik
Sasza jest bardzo obłudna, zauważcie, jak wciąż nachyla się to nad Jakimowiczem, to nad innym facetem, stara sie ich uwieść,żeby na nią nie głosowali.

Gość zazdrosne baby
Saszy nie mozna nic zazucac, zauwazcie jak na nia patrza z ZACHWYTEM faceci , az sie jej boja , dlaczego nikt z niej sie nie nabija i nikt z nią nie kloci?..hmmm Sasza to bardzo wysoki poziom , dziewczyna nie dla przyglupa

Gość no to hoop cola
Mam doktorat z Filologii Angielskiej. Ładnie, płynnie. Jeśli oceniac po tym filmiku to zasób słów dość skromny. Cały czas się powtarzała. No i rzeczywiście kiepsko to wyszło bo dziewczyna przyszpanować chciała i takie to trochę wymuszone i nienaturalne.

Gość lsknadckndv
mój nauczyciel angielskiego też świetnie mówi w tym jezyku ale się nie podniecam:P

bo mówiła płynnie, uzywała porostych słow i tyle

Gość no to hoop cola
A ta cała historia z Paricią? Zacinała się bo słów jej brakowało. Ładne fluency ale ze słownikiem, by trochę posiedziała bo wiele na tym traci w przekazie.

Gość jdiyik
podajecie poprawnie lina, bo nie chce mi sie otworzyc mimo,ze go kopiuje i uzuwam przerwe:(

Gość nie przyszlo
poczulam sie zazenowana jak to ogladalam...mowi dobrze, plynnie to racja ale to jest angielski, ktorym posluguja sie Polacy wyjezdzajacy zagranice do pracy na budowie...non stop you know...it was like...you know...like like...normalnie mnie zatkalo, tym bardziej ze nikt nie chcial sie bawic w jej gre mowienia po angielsku, zeby utrudnic widzom...rany boskie co ona sobie wyobraza ze sami debile w Polsce mieszkaja i nikt nie zna innego jezyka niz ojczysty???

Gość jdiyik
dziekuje!!:)

nie przyszło masz racje,to jest prosty budowlany jezyk hehe

Gość no to hoop cola
Boże. To jak Wy słuchacie? Toz opowiadała jak to ona super gada i jak ją wkurza jak ludzie wkuwaja angieski z ksiażek... a jak przyjdzie co do czego to nie mogą nic wykrztusić. I podała przykład kolezanki Partycji, która była alfą i omegą z gramy a nie potrafiła dwóch slów powiedziać jak jej Sasha swojego kolegę przedstawiła. Tylko, że w tej całej opowieści to ze słownictwem było naprawdę słabiutko. Np.... She was...yyyy (to "yyy' miało pokazać, że tamtą zatkało)... jakby nie można było powiedzieć: shocked, speachless, embarrassed, lost her tongue, was struck dumb i masa innych słówek zamiast yyyy... Jak pisałam bardzo traci w przekazie ale nadrabia płynnoscią.

Gość nie przyszlo
powiedziala she was LIKE...yyy bez like ani rusz...ja rozumiem, ze mozna zapomniec slowka, ale on go po prostu nie znala, a sama zaczela ta durna gadke

Gość no to hoop cola
jak pisałam vocabulary u niej leży i kwiczy :P