Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulna

Z lekarzem na randke

Polecane posty

Gość Ulna

kiedys chodzilam z facetem ktory akurat wtedy konczyl studia medyczne, nie wytrwalismy dlugo w zwiazku bo ja wyjechalam na studia za granice a on zostal tu bo zaczynal prace.nie wyszlo nam. kilka lat pozniej znow poznalam lekarza, byl zonaty, nasz romans trwal krotko, przerwalam to i wrocilam do kraju. Uwielbiam srodowisko lekarzy, jest takie "sterylne" i czasem mam wrazenie ze swiadomie poszukuje mezczyzn "w bialych kitlach", zastanawiam sie tylko jak do nich dotrzec tu w kraju? jak poznac lekarza?

Gość Ulna
Do facet___ a czy to znaczy ze nie masz co robic i wpisujesz sie pod kazdym nowym tematym? :P

Gość Ulna
amant Ty jestes amant a nie doktor medycyny :)

Gość Ulna
ale dobrze, przyznam ze uwielbiam ginekologow i ich specjalistyczne narzedzia pracy. Bardzo lubie wziernik, zwlaszcza czuc go w pupie. Kiedys znalam jednego ginekologa. Mial na imie Ryszard, przyjmowal w prywatnej klinice w Szawarach. Ryszard zawsze powtarzal, ze nigdy nie widzial tak dobrze wycwiczonej piczki. Do dzis jestem z siebie dumna.

Gość Ulna
do amanta ..a dla jasnosci ,nie mieszcze sie w twoich przedzialach zodiakalnych a Ty w moich edukacyjnych :) :) :)

Gość Ulna
petrunia.com z siostra? nie nie, chodzi mi o bezposrednie kontakty dziekuje bardzo :P