Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzębianka

Sala na wesele Jastrzębie i okolice

Polecane posty

Gość paula 1
do maga 897 witam jeżeli chodzi o megalit byłam tam w sierpniu na weselu u siostry wszyscy byli zadowoleni jezeli chodzi o jedzenie było dużo i pyszne z obsługi jesteśmy bardzo zadowoleni - nasza pani fotograf muwiła ze w zadnym lokalu nie widziała tak sympatycznych kelnerek ogólnie goście tez zadowoleni moja siostra miała wesele w tygodniu i dostał od firmy beczke piwa polecam.

Gość danio132
o hotelu Amadeus w wodzisławiu ktoś cos moze powiedziec?

Gość polakinka
Byłam na weselu w Megalit,sala bardzo przyjemna,jedzenie bardzo dobre,piękny ogród,jedynie nie podobały mi się kelnerki,ich rozczochrane włosy i każda w innej bluzce

Gość kimbeta
A macie jakieś nowe info na temat Arkadii w Radlinie?

Gość pppychaczka
po tym pożarze to juz chyba odbudowali bo wesela nadal sa robione,a tak to chyba nioc się nie zmieniło ,mąż właścielki nadal tam jest

Gość cwiatek
Mnie Amadeus jakoś nie zachwyca... jedzenie bez rewelacji, wystrój nijaki, ale najgorsze jest dla mnie bawienie się na holu, gdzie kręcą się inni goście hotelu.

Gość fgigrcacuib
Avanti to kopia bravo, wiec nie maja nawet własnych pomysłów, ktoś się napracuje a oni zgapiaja. Zobaczcie zdjęcia... A co do jedzenia to nie wiem jak jest bo nie byłam, ale nawet nie chce wiedzieć. Słyszałam tylko to, ze na drugi dzień bez rewelacji i goście szybko uciekają, wiec jak juz ktoś chce tam miec to jeden dzień najlepiej. Pozdrawiam

Gość kwiatek90999
odstąpie termin 03.08.2013 w hotelu DĄBRÓWKA W JASTRZĘBIU ZDROJU :) zaliczka została wpłacona w wysokości 500zł (jeżeli ktoś sie zdecyduję to zależy mi na zwrocie zaliczki :) ) Kontakt e-mail'owy . zbyszek.trester@wp.pl

Gość betii81
Witam, poszukuje barmana na wesele, który będzie miał mobilny bar i przez około 6 godzin będzie robił drinki. Możecie kogoś polecić?

Gość dorotka xxxx
wolny termin na wesele 10.08.2013 w restauracji Dom Retro. czy ktos jest chetny ?

Gość cytrynka do ślubu
Piękny zabytkowy Citroen 11BL 100% oryginał, samochód produkowany od 1937roku , w latach powojennych był używany przez służby SB. Autko to zostało pięknie odrestaurowane w 2008 roku. Samochód w 2009 roku brał udział w paradzie z okazji 90 lat citroena w Warszawie. W 2011 roku zajął 1 -miejsce w kategorii elegancja w paradzie samochodów zabytkowych. Oferuję Państwu usługę w formie wynajmuj tak ślicznego cacka, wraz z odpowiednio przygotowanym i ubranym szoferem na wszelkiego rodzaju imprezy. Obsługuję: - śluby - studniówki - komunie - i inne imprezy okolicznościowe Jestem otwarty na wszelkie inne propozycje (zdjecia, film itp..) Spraw by ten dzień był wyjątkowy pod każdym względem.. www.cytrynkadoslubu.pl tel 602-185-367

Gość pppychaczka
napisz cenę tego pięknego autka

Gość cytrynka do ślubu
Cena uzalezniona jest od kilku czynnikow ;-) prosze o kontakt tel. badz maila z data slubu, miejscem i mniej wiecej iloscia km. do przejechania ;-) mariusz85-23@2.pl Pozdrawiam i zapraszam

Gość cytrynka do ślubu
mariusz85-23@o2.pl ;)

Witam, Może ktoś polecić sprawdzonego fotografa?

Gość kwiatek90999
Witam , potrzebny kamerzysta na 03.08.2013 ze śląska najlepiej z okolic J-bia , Rybnika , Żor , Wodzisławia Cieszyn itd :)

do kwiatek90999 witam w razie zainteresowania zapraszam do kontaktu meilowego studiopixel@wp.pl pozdrawiam Krzysztof

Gość Leche19
Czy ktoś mas jakieś doświadczenia z restauracją Europa w Rybniku?

Postanowiłam z moim przyszłym mężem, że nie będziemy robić wesela w restauracji. Zdziwiło to trochę nasze rodziny, że chcemy wesele robić w remizie albo w domu działkowca. Żadna restauracja mi nie przypadła do gustu. A zresztą zawsze mi się marzyło takie swojskie wesele. I chyba takiego klimatu nie odczuje w restauracji. Czy myślicie, że to zły pomysł?

Gość Milunia30
witam wszystkich....byłam od sierpnia na 3 weselach i mam porównanie mniej wiecej z tego co sie dowiedziałam młodzi najbardziej byli zadowoleni z restauracji "Zajazd Wrzosy" i "Arkadia"...sama miałam dobre wspomnienia z tych lokali ...czysto ...dobre jedzenie i obsługa ...wszystko super.....natomiast "U Danusi"i w restauracji"Złota Iglica" najbardziej niepodobała mi sie obsługa to w tym 2 przypadku...do pewnego momentu fajnie grzecznie ....ale jak zrobiło sie późno...mozna zrozumiec że zmeczeni pracownicy itd....ale nawet o kawe sie człowiek prosić musiał.."U Danusi" natomiast nieprzekonało mnie jedzenie ...nie smakowało tak dobrze jak na przykład w innych lokalach wyżej wymienionych ....ale to tylko moja opinia...każdy może swopje zdanie wyrazić....pozdrawiam :)

Gość PM2014
Witam. Planuję zamówić salę na wesele w Białym Domku w Czerwionce, stąd moje pytanie był ktoś może tam niedawno na jakimś weselu, lub sam tam organizował? Słyszałam od znajomej, że była tam na bardzo udanym weselu, jedzenie smaczne, niczego nie brakowało, ale wiadomo im więcej opinii tym lepiej. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże, pozdrawiam :)

Gość kwiatek90999
odstąpie termin 03.08.2013 w hotelu DĄBRÓWKA W JASTRZĘBIU ZDROJU zaliczka została wpłacona w wysokości 500zł (jeżeli ktoś sie zdecyduję to zależy mi na zwrocie zaliczki ) Kontakt e-mail'owy . zbyszek.trester@wp.pl

Gość poko raboco
ktoś był na weselu w Avanti w bluszczowie? Sala piękna, amenu nie złe, ale tez nie najlepsze, trzeba dopłacić za napoje i można wziąć tylko od nich. Może ktoś ma jakieś zdjecia, itp? Bo opinii mało

Gość jastrzębianka2013
Czy ktoś z Was był już na weselu w Arkadii na nowej sali? jak wrażenia?

Gość jastrzębianka2013
Chodziło mi o Astorie, przepraszam :D

Gość Mazia i Adaś
IGNACOWY DWÓR w PSZOWIE Wybierając lokal trochę się obawialiśmy, ponieważ nie udało się nam znaleźć opinii, które utwierdziłyby nas w przekonaniu, że to jest TO. Nasze wesele odbyło się w październiku 2012. Wszyscy goście (76 osób), łącznie z kapelą, byli zachwyceni otoczeniem, wnętrzem lokalu, a najbardziej jedzeniem. Menu indywidualnie dobrane, zestawy standardowe fantastyczne, przepyszne, elegancko podane, w ilości ogromnej (zostało nam na obiad na 2 tygodnie!!!). Wnętrze eleganckie, gustownie dobrane dekoracje (osobiście nie znoszę nadmiaru pierdół, marszczeń i innych bajerów) robiące wrażenie, także balkonem na sali (właśnie tam odbyła się nasza ceremonia zaślubin! co zrobiło oszałamiające wrażenie na gościach). Szefowa cudowna kobieta, od razu znalazłyśmy wspólny język, zna się na rzeczy, ma doskonały gust i potrafi dobrze doradzić. Urzekła mnie pytaniem, czy życzę sobie, aby zostawić opadnięte liście na trawniku, czy nie:) Jestem wymagająca, gdyż w tym biznesie pracowałam 6 lat, moje wskazówki i życzenia zostały spełnione, bez sugestii i odwodzenia od zamiaru. Jestem przekonana, że w branży urosła poważna konkurencja. Polecamy ten lokal, podpisując się obiema rękami, także nasi goście z pewnością polecają, zresztą jednogłośnie stwierdzono, że to było najlepsze wesele na jakim byli! W razie pytań służę wszelką informacją gg 1782213 Marzena i Adam

Gość Ojjejj
ojjejjej co ty reklamujesz

Gość do potrzebujących
Dobrze prosperująca agencja ślubna HA-PART zatrudni konsultantów ślubnych.Chętnych proszę o kontakt na maila oraz przesłanie C.V. http://www.ha-part.rybnik.pl/