Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaewa

Moj chłopak dotyka innych kobiet

Polecane posty

Gość kobietaewa

Po raz enty się z nim pokłóciłam po imprezie. I znów o to samo. On twierdzi ,że to bzdura a ja wymyslam sobie. Ja uwazam,że to poważny problem, ktory ma wplyw na ansz związek. Chodzi o to,że moj chlopak dotyka inne kobiety- ręce mu się do nich lepią. I to w mojej obecności. Przytula je, gładzi, muska i................klepie po pośladkach. Wczoraj szliśmy tańczyć. Po drodze na parkiet on poklepał tancząca moja przyjaciolkę!! Po pupie !!! I był zaskoczony moja gwałtowną reakcją!!! Dzoś nie rozmawaim z nim. Po jego smsach- jak zwykle bagatelizujących sprawe- napisalam,że nie mamy o czym mowic i musze od niego odpocząc. On wie, ze ja tych jego zachowan nie lubie. Uwazam je za nieelegancie. Jemu sprawiają przyjemnosc. Ma taki sposob bycia. A kobiety? Nawet te klepane to lubią i akceptują! Nie wiem, co mam z tym wszystkim zrobić. Kocham go, ale zaczynam czuc do niego coraz większą niechęc.

Gość plumkotka
mnie też by to nie odpowiadało !

Gość plumkotka
świetny pomysł !

Gość z czyjejś stopki
zacznij szanować sama siebie i przestań się zadawać z takim du pkiem

Gość kobietaewa
Zaczynam dojrzewac do takiej decyzji. Ale nie wiem, czy ona bedzie sluszna. On mnie bardzo kocha. Wiem to i czuję n akazdym kroku. Tylko, co zrobic z tym jego bawidamkowym stylem bycia? Dodam,że takie zachowania mają miejsce na imprezach i po alkoholu.

Gość visavis
przecież to brak szacunku dla ciebie, nie rozumiesz? pomyśl sobie jak jesteś postrzegana przez innych gdy facet jest na imprezie z TOBĄ i wszyscy wiedzą że jesteście parą, a on klepie po tyłku jakieś baby. ja bym sobie w życiu nie pozwoliła na takie traktowanie. teraz poklepie którąś po tyłku jak ma ochotę, a za kilka lat może będziecie małżeństwem, to myślisz że ta ochota mu przejdzie? a wtedy będzie jeszcze gorzej. facet kobieciarz pozostanie kobieciarzem na zawsze. i tyle.

Gość nie zgadzaj sie
na takie zachowanie, albo facet dorosnie albo go zostaw i dziwne, ze te laski nie maja nic przeciwko temu!!!

Gość kobietaewa
visavis Wiem, to co mowisz jest prawdą. Też tak te jego zachowania odbieram, tak się czuję. Jestem z nim poltora roku. Wczesniej bylo jeszcze gorzej. Po ostatniej awanturze sądzilam,że coś zrozumiał. Ze się zmienił. Niestety. Nawet gdy zaczyna sie kontrolować, bo widzę,że zaczyna przy mnie- to i tak zalicza wpadkę. Masz rację- to brak szacunku dla mnie. I trudno mi się z tym pogodzic, bo ja na szacunek zasługuję. Dodam,że innych problemow w związku nie mamy. Jest dzentelmenem pod kazdym innym względem

Gość kobietaewa
" nie zgadzaj się"- mnie też dziwi zachowanie innych lasek. Są zadowolone , tarktują to jako wyraz zachwytu nimi, docenienie ich seksapilu? Sama nie wiem. On sie tym wlasnie broni- mowi ,ze to ja jestem taka sztywna, ze przeciez on niczego zlego nie robi.

Gość nie zgadzaj sie
a pozniej okaze sie, ze calowanie, to tez jeszcze ok... mojemu zdarzylo sie cos takiego raz na poczatku i mi sie kolezanka poskarzyla, bardzo sie wkurzylam i teraz juz tego nie robi:-) aaah, tlumaczyl sie tak samo jak twoj;-)

Gość kobietaewa
" nie zgadzaj się"- właśnie to tłumaczenie mnie najbardziej wkurza!! Bo gdyby przyznał,że ma problem, że postępuje nie fair- moglabym wybaczyc. Tymczasem to on uważa,że ja mu robie krzywdę swoim niezadowoleniem. Dziś jest 8 marca. Rano zabroniłam mu odzywania się do mnie. No i sie nie odzywa. Trudno. Zobaczymy, kto kogo przetrzyma. Sytuacja dojrzala miedzy nami do rozwikłania. Wóz albo przewóz. Jestem zrozpaczona, ale nie oddam mu swej godności. Nie umiem tolerowac takiego zachowania! Po prostu- nie umiem. Chciałabym, by on sie zmienił....

Gość nie zgadzaj sie
masz racje: woz albo przewoz moj sie tlumaczyl, ze to norma i ze mu sie reka zeslizgnela;-) i ogolnie tez lubi flirtowac, ale jak sie chce, to mozna sie powstrzymac, wiec nie daj sie przegadac!!!

Gość a jeśł
jak mu palce utniesz to będzie się dopiero ślizgał na ptoka kracząc kra kra kra kra ach krach. protezę mu kup.

A gdy ty pozwolisz dotykać sie ,muskać i klepać po tyłku innemu samcowi to coooo? Wiesz-faceci to psy ogrodnika-sam nie chce ale drugiemu nie da.Jeśli po takiej akcji nie zareaguje i będzie uważał ze to normalne i na porządku dziennym-to albo kopnij go w dupkę tak mocno-zeby mu but został-albo walnij z obrotowki i znajdż sobie normalnego.

Gość kobietaewa
Dzieki " nie zgadzaj się" za dodanie mi otuchy. Potzrebuję jej. Faktycznie- trafiłam na egzemplarz kobieciarza. Zawsze wiedziałam ,ze lubi kobiety, ich towarzystwo. Teraz sprawdzę, ile dla niego znaczę... Może tak miało być? I przekonam się, czy czasem Amant Wszech Czasow nie ma racji. Bo jesli on faktycznie mnie zdradza, to teraz ma dobry czas, by zakonczyc naszą znajomość. Ja pierwsza ręki nie wyciągnę. Smutny ten dziesiejszy dzien dla mnie:(

Gość kobietaewa
Lady- on nigdy by nie pozwolił, by ktos mnie klepał albo dotykał. Pilnuje mnie jak oka w głowie. Jestem fajną dziewczyną. Mam to coś w sobie, mężczyzni lgną do mnie, szukają mego towarzystwa. I traktują mnie z szacunkiem. Nigdy nie zdarzyła mi się sytuacja, by jakiś probował mnie poklepywac!! On to widzi, wie, że pociągam innych. A mimo to, zachowuje się tak, jak zachowuje. I nie jest to zachowanie podyktowane chęcią wzbudzenia we mnie zazdrości. On po prostu to lubi. To dotykanie kobiet sprawia mu przyjemnosc. Dodam,że nie chodzi mu o uwodzenie. To raczej taka maniera. Albo brak klasy, choć on pozuje na takiego z klasą

Gość nie zgadzaj sie
kobietaewa, dobrze, ze teraz to zauwazylas i zareagowalas, bo sam z siebie na pewno tego nie zmieni, a tak ma wybor, a Ty przynajmniej nie bedziesz tracila czasu na bawidamka!!!

No nie wiem...w takim razie sprawdż-czy jest ci wierny-bo może szkoda Twojego czasu..Jeśli jesteś fajną babką-powinnaś być z fajnym facetem.Mi się wydaje że ten Twój się nie zmieni...Ty to pewnie wiesz jeszcze lepiej niż ja.Jesli nawet okaże się ze jest ci wierny-ok..ale jeśli ty nie będziesz potrafiła pogodzić sie z jego zachowaniem względem innych kobiet-zmarniejesz w tym związku... Poza tym-gratuluję lojalnych koleżanek..skoro one akceptują to jak on się zachowuje-daja mu na to przyzwolenie..Gdyby ktoraś strzeliła go w gębę moze nastepnym razem się chłopaczyna zastanowił..

Gość kobietaewa
Lady- zadzwonilam dzis do mojej kolezanki. Ona nawet nie zauwazyla tego incydentu. Tanczyla przytulona do jakiegos faceta, tez juz po alkoholu. Miala dzinsy. Nie poczula dotknięcia. Gdy jej o tym powiedzialam, aż nie dowierzala. I raczej nie byla oburzona. Moj facet jest przez moje przyjaciolki traktowany jak MOJ. Do glowy żadnej nie przyjdzie,ze mozna na niego spojrzec jak na kandydata

Gość wiesz co robi przy tobie
ciekawe co robi gdy ciebie nie ma w pobliżu..?

Gość kobietaewa
tak- nad tym tez sie zastanawiam. I chyba mam juz dosc ciaglego zastanawiania się. On mi zabiera przyjmenosc z chodzenia z nim na imprezy. Zawsze przed denerwuję się, czym teraz znow mnie zdenerwuje:(

Gość oferma
"Jest dzentelmenem pod kazdym innym względem" to dobre jest :D gentelman klepiący laski po tyłkach!!!! to kto twoim zdaniem nie jest gentelmanem, taki który się publicznie obnaża? zresztą jakaś dziwna jesteś. przecież zakochałaś się w nim takim jaki jest, czyli klepanie ci się podobało. a teraz uparłaś się zeby się zmieniał. bez sensu.

Gość Ja bym takiemu
zakomunikowała że od dziś zaczynam dotykać innych facetów. I że będę tak robić dopóty dopóki on będzie dotykał inne laski.

Gość kobietaewa
Nie mogę spać. Myśli kłebia mi się po głowie. Jasne- zakochalam się w takim, bo jest czarujący. Sadzilam,że gdy mnie pokocha, ta " przypadlosc" to babiarstwo mu przejdzie. Okazuje się,że nie. Więc może nie kocha? A klepanie innych facetow? Takie zachowanie moje bedzie odbierane przez nich jako zachęta do lózka. A tego nie chcę.

A tam od razu zachęta. Po prostu po przyjacielsku przytul jakiegoś, potańcz i, jak to określiłaś, \"pomuskaj\". W granicach rozsądku. W końcu w związku partnerzy maja takie same prawa, czyż nie? A na tego Twojego chłopaka to chyba tylko terapia szokowa podziała..

jak by mnie ktos klepna w pupe to bym go klepnela piescia w nos :P a jak by moj klepal to bym go juz ladnie oklepala :O powodzenia kobietaewa

Gość sardynka6
kobieta czuje sie przy mezczyznie spelniona i szczesliwa kiedy on daje jej odczuc ze jest ta jedyna, chyba kazda tak ma. skoro on na imprezie "obskakuje" wszystkie to nie dziwie sie ze tak sie nie czujesz i jest Ci zle. dla mnie to brak szacunku, idzie ze mna to ma dbac o to zebym sie dobrze bawila. ja tez jak ide z nim to nie rzucam sie na szyje ledwo znajomym facetom (zeby nie bylo ze jak z nim nei ide to tak robie:P, po prostu w zwiazku takie zachowania sa co najmniej dziwne)